Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Pokrytecká Lela dostala sodu: Hraješ si na ochránkyni zvířat a nabízíš kožichy, nandali jí lidé

Lela Ceterová se snaží situaci ustát s grácií.
Zdroj: foto extra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 8 fotografií
GLOSA

Lela, manželka bijce Karlose Vémoly (38), který teď jen horko těžko vysvětluje, že netýrá zvířata, se ozvala na jeho obranu. To ale neměla dělat. Diskutující jí na Instagramu naložili takovou smršť kritiky, že kdosi negativní komentáře raději rychle smazal. Redakce eXtra.cz je ale má k dispozici. Ukazují, jak si Ceterová strašně naběhla.

Lela Vémola: Jsi pokrytecká, psali lidé

Manželka Karlose Vémoly napsala status na podporu po právu kritizovaného manžela. Uvedla, že u nich úřady nedávno odebraná tygřice Antonie Ramba vyrůstala v lásce a že ji štve, že zvířata nemají žádná práva (jenže právě z důvodu, že je mají a sportovec je strašně porušoval, dokonce tak, až se dopouštěl trestného činu, úřady zvíře Vémolovi nakonec odebraly).

„Lepší péči než u nás doma nebude mít nikde a bude jen strádat,“ tvrdí dokonce Lela Ceterová. Jenže kritici nepřijali její vyznání kladně a její „láskyplnou péči o zvířátka“ jí hned omlátili o hlavu.


„Lelo, a ty tvoje slevový kódy na pravý živočichy? K tomu nám řekneš co? Každý zvíře má mít svoje práva? To si myslím taky u těch stažených z kůže…“ rýpla si na Instagramu trefně do chotě bijce uživatelka s nickem na_talie48. „Je to pravý kožich z lišky,“ doplnila pak. „Někdo káže vodu a pije víno,“ přidala se i amalkamrk a další přispěchali s obviněními z pokrytectví.

„To jsem taky nepochopila. Tady jí vadí, jak tygr půjde do podmínek bez lásky, kde se o něho nebudou starat, ale že zvířata mordují v ještě horších podmínkách pro kožichy, co pak tady paní Vémola nosí, to je ok,“ zlobí se tess.a.

„Někdo, kdo nosí mrtvé zvíře, je rozhodně nemůže mít rád,“ domnívá se maarriiaarr. Lela ale zjevně takovou kritiku vůbec nepobrala. „Rozebíráme úplně něco jiného,“ bránila se chabě.


Porušování zákonů Lele přijde OK?

Na uživatelku, která namítla, že Vémolou porušené zákony platí pro všechny, pak zareagovala nanejvýš podivně.

„Úřady a zákony jsou jedna věc, ale v pozadí celého tohoto případu je zas někdo, kdo to celé vyvolal, aby nám to ublížilo,“ napsala nejprve. A má pravdu: ten dotyčný se jmenuje Karlos Vémola. Vyšetřování, trestní stíhání i odebrání zvířete jdou na jeho triko, on to vše zavinil. „Lidé v této době jsou zlí a radují se z toho. Ale karma přijde ke každému, jen ať na to nezapomínají,“ napsala nelogicky.

Proč hází nekalé jednání manžela na cizí lidi? „Porušili jsme zákon, týrali jsme zvíře, ale lidi jsou zlí a nepřejí nám to,“ reagoval na to ironicky a také dost trefně uživatel Jirka.

„Ale zákony platí i pro vás, ne? Pokud měl Karel falešné papíry na tygra, tak je postup daný zákonem,“ snažil se na Lelu nastoupit s logikou nick petrvasilcin.

Ta se ale nenechala zviklat. „Samozřejmě platí. Potom ať oběhnou celý svět… to by sebrali zvířat… (nemluvě o ČR),“ nechápe stále fakt, že za porušování zákonů nemohli čekat odměnu, že trest je v pořádku, a že to, co udělal soused, naše vlastní chování nikdy neomluví.


Tvůj manžel podváděl, připomínají kritici

„Nesouhlasím s tím, že někdo má peníze, obejde zákony a zvíře si sežene podvodem. Tím podporuje nelegální trh se zvířaty. To je hnus. A odnesou to ve finále jen zvířata,“ zlobí se anetalucie.

„Přesně, jak tady píšete. Karma je zdarma. A pořídit si na flex (na obdivování – pozn. red.) šelmu a ještě načerno a bez povolení k chovu není v pořádku. Konečně naše úřady něco udělaly správně,“ ťal do živého lipstick_maniak.

Později celá diskuse zmizela. Asi se někomu z jejích účastníků nelíbila.

Karlos Vémola mezitím vydal vyjádření k poslednímu obvinění z týrání Antonie Ramby. Na svém Instagramu to v košatém vyjádření odmítl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy