Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Znesvářené vévodkyně Meghan a Kate: Londýňané eXtra.cz prozradili, co si o nich myslí

Kate nemůže Meghan přijít na jméno.
Zdroj: profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 17 fotografií
anketa z londýna

Karel III. je spolu s chotí Camillou usazen na trůn. Ceremonie se účastní nejen zbytek britské královské rodiny, ale i princ Harry, ačkoliv sám. Jeho manželka Meghan Markle zůstala s dětmi v USA. Co si vlastně o Meghan myslí Britové a jak moc mají rádi Kate Middleton, ženu prince Williama? Na to se redakce eXtra.cz ptala v londýnských ulicích.

Králi Karlu III. a jeho ženě Camille byla v sobotní poledne položena na hlavu koruna. Stalo se tak ve Westminsterském opatství v Londýně. U slavnostní příležitosti samozřejmě nechyběl princ William se svou ženou, princeznou Kate, a princ Harry, který však přiletěl jen na skok.

Meghan Markle se nakonec po všech peripetiích rozhodla, že zůstane doma v Americe s dětmi. Co si vlastně o Harryho ženě myslí Londýňané a jak na ně působí vždy elegantní a klidná Kate?

Meghan Markle je chudák

„Upřímně vidím celé haló kolem Meghan jako hloupé, ukazuje to jenom hluboce zakořeněnou aroganci uvnitř monarchie. Rodina by měla být ráda, že je Harry šťastný, a už jít dál a pořád v tom vztahu nerýpat. A Kate? Vůbec mě nezajímá,“ říká ostře Tim.

Stejně to vidí i dívka, kterou jsme zastihli během čekání na autobus do školy. „Královská rodina mě moc nezajímá, ale vadí mi, jak se chovají k Meghan. Je mi jí líto. Je dobře, že nepřijela.“

eXtra.cz na korunovaci

Náš tým zpravodajů se vydal do Londýna, kde proběhne slavnostní korunovace krále Karla III. a jeho ženy Camilly. Reportéři pro vás zmapují přípravy na událost roku, přinesou zajímavé rozhovory s místními i českým prezidentem Petrem Pavlem a jeho chotí Evou Pavlovou. Po celý den korunovace pak budou přinášet zajímavé postřehy z místa.

Všechny články najdete zde.

Více o tématu

Zcela odlišný názor měla paní Rachel, která je již v důchodu. „V Kate vidím princeznu Dianu. Já ji zažila, víte? Je krásná, milá a oddaná. Je to opravdová dáma, Meghan mi přijde moc vulgární. Nemyslím si, že je dobrou ženou pro našeho Harryho. Je to hodný kluk, ale je slepě zamilovaný.“ Stejně to viděla i její kamarádka, která nechtěla být jmenována. „Harry byl vždycky uličník a rebel, ale ta Meghan je taková zvláštní. Nelíbí se mi.“

Řadě dotázaných je královská rodina jedno, z jednoho prostého důvodu. Po smrti milované královny Alžběty II. už ji nevidí tak mocnou a jednotnou. „Alžběta II. byla naše královna. Karel měl žezlo předat Williamovi, možná by napravil vztah s Harrym, a situace by byla opět klidná. Kate se mi zdá lepší královnou než Camilla,“ prohlašuje Matthew pracující jako taxikář.

Veškeré dění v Londýně během korunovace můžete sledovat zde.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy