Trendy
Farma Vojty Kotka Bachelor Česko 2025 Patrik Hezucký

Obrovský zvrat v Hell's Kitchen. Punčochář Ave potupně vyrazil, teď přišel nečekaný obrat

Mladá kuchařka Ave.
Zdroj: TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
HELL’S KITCHEN
Restaurace Jana Punčocháře (46) má novou posilu. Pod vedením známého šéfkuchaře se do týmu připojuje Ave (26). Výrazná a talentovaná účastnice Hell's Kitchen Česko přitom byla Punčochářem z televizní show vyhozena. 

Ave nastoupila do restaurace Stůl, kterou vlastní Jan Punčochář. Se známým šéfkuchařem se seznámila v kulinářské soutěži Hell's Kitchen Česko, kde ho zaujala svým precizním přístupem a dokonale ochucenými pokrmy, kterými nyní obohatí Stůl. „Jsem nadšený, že mohu do své kuchyně přivítat někoho tak talentovaného, jako je Ave,“ uvedl Punčochář.

Punčochář si Ave pochvaluje

Televizní show dokáže odhalit obrovský potenciál a my ve Stole jí dáváme prostor, aby tento talent rozvinula na nejvyšší úrovni fine diningu. Ave jsem sledoval celou soutěž a viděl jsem v ní opravdu silné propojení talentu a lásky k řemeslu,pokračoval známý šéfkuchař, který si Ave velmi pochvaluje. „Myslím, že každý si zaslouží svou šanci, a tak jsem moc rád, že jí zde můžu tuto příležitost nabídnout,“ dodal.

Ave je spokojená

Možnosti pracovat v restauraci Stůl si Ave nesmírně váží. Je pro mě obrovská čest a příležitost vařit po boku takového šéfkuchaře, jakým je Jan Punčochář. Hell's Kitchen byla psychicky i fyzicky náročná show, proto jsem moc ráda, že se moje úsilí vyplatilo,uvedla Ave.

„Dostala jsem šanci, která přichází jen párkrát za život,“ zhodnotila mladá kuchařka. Restaurace Stůl se nachází na pražské Hanspaulce, stejně jako restaurace U Matěje. Oba podniky jsou pod jednou střechou. Šéfkuchař Jan Punčochář s týmem zde vaří přímo před lidmi v otevřené kuchyni.

Koncept se zaměřuje především na sezónnost a kvalitní suroviny. Nabízí moderní mezinárodní kuchyni bez stálého jídelního lístku. Restaurace samotná čítá pouze 12 míst a je otevřená čtyři dny v týdnu na degustační obědy a večeře. Ve všední dny pak nabízí i možnost čtyřchodového byznys menu přes poledne.

„Stůl Jana Punčocháře je koncept, který mám za odměnu. Ohledně menu nemáme žádná pravidla, nic nás tu nesvazuje, jen si hrajeme se surovinami z celého světa té nejlepší kvality. Nabízíme čisté i netradiční chutě, a to vše balíme do milé domácí atmosféry,“ popsal Punčochář.

GLOSA: Kotek vládne zábavě. Jeho tempo ale budí otázky

Související články

Další články

Nejnovější kauzy