Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Milostná scéna v Bábě z ledu! Obnažená Kronerová (69) s Novým (72) používali olivový olej

Bába z ledu: Zuzana Kronerová s Pavlem Novým používali olivový olej
Zdroj: Repro Česká televize
+ Dalších 10 fotografií
FILM

Bába z ledu je veřejností i odborníky oceňovaný snímek, který je slavný mimo jiné i jednou erotickou scénou. Herečka Zuzana Kronerová (69) a herec Pavel Nový (72) si prožili soulož, která se jim ale nedařila. Kronerová tak sáhla pro olivový olej a dále asi není třeba nic vysvětlovat...

Erotická scéna oblíbené herečky Zuzany Kronerové a oceňovaného herce Pavla Nového ve filmu Bába z ledu, který režíroval Bohdan Sláma, patří k těm nejkontroverznějším v české kinematografii vůbec.

Postarší herci používali při souloži olivový olej. Vždycky je hodně náročné něco takového točit. Každý vám do toho kecá. Režisér naštěstí mlčel a žasl. Viděl jsem tam i děs v očích,prozradil Nový deníku Aha! Pomohla mi hlavně Zuzana Kronerová, se kterou jsme se skvěle sehráli. Pomáhala mi hodně nejenom při té milostné scéně, ale i když jsme točili scény ve vodě,dodal.

Český lev za Bábu z ledu

Kronerová za Bábu z ledu dokonce dostala Českého lva za nejlepší ženský výkon v hlavní roli. Jenomže její filmová soulož s Novým připadala Slovákům tak drsná, že ji nechali vystřihnout.

A to se nelíbilo hercům ani režisérovi Bohdanu Slámovi. Z jeho hlavy byl nápad, aby se herci při natáčení kompletně vysvlékli. Bál se totiž, aby na kameře nebylo vidět spodní prádlo.

Ve fotogalerii se můžete na snímky z oné scény podívat.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy