Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 6. 10. 2023: Štírům hrozí zneužití, Raci vezmou rozum do hrsti

Vztah na dálku může fungovat, jen ho musíte brát vážně a věnovat mu dostatek péče.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 6. 10. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop říká, abyste se vyvarovali toho, že ostatní neustále zneužívají vaší ochoty. Jestli si toho někdo neváží a zříká se vlastní zodpovědnosti, možná byste ho v tom nyní mohli nechat vykoupat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento den vám přináší dobrou náladu a zajímavé nápady. Do čehokoliv se vrhnete, to úspěšně zvládnete, pokud se budete řádně soustředit. Najděte si čas i na svoje přátele, jinak vám vyčtou, že je zanedbáváte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nemějte strach dát na vlastní pocity. Jestli vám někdo nachystal hezké překvapení, nepodezřívejte dotyčného z postranních úmyslů. Raději si užívejte všech milých momentů, co přijdou.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, ať se nestresujete tím, s čím už se nedá nic dělat, čas vrátit nemůžete, ale poučit byste se mohli. Běžte si raději zaplavat, báječně se u toho odreagujete a přijdete na jiné myšlenky.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nepřisuzovali žádný význam pomluvám, co se k vám donesou. Věnujte raději pozornost těm záležitostem, co jsou pro vás důležité, a lidem, na nichž vám záleží.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Spoléhejte se na svůj rozum a nátlaky blízkých si nepřipouštějte. Když vám někdo bude mluvit do života a tvářit se, že má kdovíjaké zkušenosti, tak si ho sice poslechněte, ale věci si dělejte po svém.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, ať se zaměřujete na věci, co vás nabíjejí energií. Dopřejte si všechno, co máte nejraději. Ozvěte se přátelům, které jste dlouho neviděli, a naplánujte s nimi setkání.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nekazte si den vyvyšováním se nad ostatními. Jestli máte v plánu sportovní aktivity, tak se moc nepřemáhejte. Na večer naplánujte zábavný program, kam pozvěte i přátele, zažijete plno legrace a zábavy.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop vám radí, abyste se nesnažili dosáhnout svého za každou cenu. Když se vám něco nelíbí, musíte si o tom otevřeně promluvit s těmi, jichž se to týká, a ne to prosazovat zastrašováním.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Mějte na paměti, že byste se neměli nechat nikým využívat. Je sice šlechetné, že se snažíte ostatním lidem pomáhat, ale měli byste si stanovit nějaké hranice, co si k vám ti druzí mohou dovolit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se rozhodně nenechali odradit prvotním neúspěchem. Vždyť se vám nemusí vždycky všechno podařit okamžitě. Nevzdávejte to a přidejte určitě na vytrvalosti a trpělivosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Buďte opatrnější, neměli byste si pouštět každého tak rychle do života, i když je vám na první pohled sympatický, aby vás pak nečekalo hořké zklamání. Týká se to hlavně opačného pohlaví.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy