Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Zvěsti o Tereze Černochové: Na StarDance tajně trénovala rok dopředu, tvrdí hlasy ze štábu

Tereza Černochová a Michal Kurtiš
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
PŘEKVAPENÍ

V letošním ročníku taneční show StarDance na České televizi se možná nejživěji diskutuje o Tereze Černochové (38). Mnoho diváků jí fandí, ozývají se ale i hlasy, že se jí ze všech stran nadržuje. Ale nyní redakce eXtra.cz získala dokonce zprávy tvrdící, že měla udělat něco, co není úplně v souladu s principy soutěže.

Tereza Černochová: Jak čistá je její hra?

Zpěvačka Tereza Černochová je hodně viditelnou hvězdnou účastnicí StarDance. Je živelná a na parketě vůbec není za prkno. Mnozí diváci jsou unešeni a i porotci jí dávají najevo, že je její um baví, za což už si vysloužili kritiku kvůli údajnému bezbřehému nadržování.

Jenže pokud by se ukázaly jako pravdivé zprávy, které redakce eXtra.cz získala od několika zdrojů z produkce soutěže, nehrála by Tereza s diváky tak úplně čistou hru.

Produkce StarDance: Všechno natrénovala už dávno

Černochová má všechny ty choreografie už dávno nazkoušené s Michalem Kurtišem. Připravovat se měli dlouho, minimálně už rok před StarDance, přestože pravidla říkají, že trénovat na soutěž se má začít až oficiálně v létě,“ tvrdí pro eXtra.cz spolehlivý zdroj z týmu, který pořad připravuje.

Z pochopitelných důvodů, aby nepřišel o práci kvůli tomu, že vynáší informace, si nepřál zveřejnit své jméno. Redakce ho ale zná.

Tajné tanečky

Pokud je to pravda, bylo by to úsměvné. O Kurtišovi se v souvislosti s Černochovou spekuluje jako o možném otci její dcery. Nedávno také zastoupil jejího tanečníka, když byl v karanténě.

Také se ke mně dostalo, že Tereza Černochová se velmi pečlivě připravovala před StarDance v Tančírně s Michalem Kurtišem,“ přitakává informaci další zdroj ze štábu taneční soutěže.

Místo tréninků legrácky

„Zatímco na zkouškách teď ostatní dřou, ona se svým tanečním partnerem tomu věnují mnohem méně času, spíš jsou samá legrácka a pohoda jazz,“ naznačuje, že Tereza si má být jistá natolik, že se přípravám nyní už tolik nevěnuje.

Není jediná

Čtvrtý ze zdrojů sice o Tereze v souvislosti s předpřípravou žádné informace nemá, ale vůbec by ho to prý nepřekvapilo.

„Jak se to chystalo dlouho, ukázalo se, že se tu pár soutěžících opravdu věnovalo tanci hodně dopředu,“ tvrdí.

Naráží tak patrně i na již vypadlou tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou, která se u Marka Dědíka připravovala aspoň rok před StarDance, ale spíš i déle…


Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy