Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajné plány Zuzany Plačkové: Královna slovenského Instagramu prozradila své největší letošní touhy

 Zuzana Plačková a její tajné plány: Infuencerka prozradila své největší letošní touhy
Zdroj: se souhlasem Zuzany Plačkové
+ Další 4 fotografie
rodina

Úspěšná podnikatelka a královna slovenského Instagramu Zuzana Plačková se loni stala maminkou. Společně s manželem Reném se tak po více než sedmi letech společného soužití dvojice těší z rodičovské premiéry, a jak se zdá, malý syn Dion se brzy dočká sourozence! Influencerka totiž na svém Instagramu prozradila své cíle pro rok 2023 a odhalila, že plánuje další miminko. 

Influencerka Zuzana Plačková a René Strausz jsou svoji již několik let. Na společnou cestu životem se pár rozhodl vydat v roce 2015. Tehdy proběhla první svatba na úřadě a o čtyři roky později si své životní "ano" hrdličky řekly ještě jednou, a to ve velkém stylu ve víru Las Vegas.

Loni jejich lásku zpečetilo narození syna Diona, z jehož příchodu se pár těšil začátkem září. Jak to tak vypadá, malý chlapeček jedináčkem nejspíš dlouho nezůstane.

Plačková plánuje další miminko

Společně s příchodem prvního potomka se Zuzana a René vzali i potřetí, jak jsme psali. Tentokrát si manželský slib řekli v kostele. Rodičovskou roli si dvojice náramně užívá a zdá se, že šťastná rodinka se brzy rozšíří o dalšího člena. Influencerka se totiž na svém Instagramu nechala slyšet, že plánuje další miminko.

Pokud vše vyjde podle plánu, početí druhého potomka by si influencerka přála hned v tomto roce. Nyní kvůli snazšímu otěhotnění je dokonce v lázních, kde podstupuje různé procedury. Necháme se překvapit, kdy radostná novinka v podobě oznámení těhotenství přijde.

Syna před veřejností chrání

Plačková patří mezi nejsledovanější tváře českých a slovenských sociálních sítí. Jako jedna z nejznámějších osob na našem internetu si své soukromí bedlivě střeží a před veřejností chrání především malého Diona. I když své profily zahrnuje společnými láskyplnými snímky, jeho tvář zatím influencerka neodkryla.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy