Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zuzana Plačková slaví výročí svatby: S manželem Reném si pořídili první prasátko

Zuzana se pochlubila novým mazlíčkem.
Zdroj: profimedia / se souhlasem Z. Plačkové / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
výročí

Influencerka Zuzana Plačková (30) má za sebou jedno z nejsložitějších období života, které prožila společně se svým manželem Reném Strauzem, se kterým byli na několik dní zadrženi policií za údajné pašování drog. Obviněni však nakonec nebyli a dnes jsou opět na svobodě, kde společně slaví 6. výročí jejich veselky. Také si pořídili nového mazlíčka, kterým je malé prasátko. 

"Máme 6. výročí naší svatby. Láska, velmi tě miluji, láska je to nejlepší, co může být, když myslíte vážně od srdce," uvedl na svých sociálních sítích manžel Zuzany Plačkové, René Strauz, ke společnému snímku z jejich svatebního dne. Zuzana ovšem nevypadala jako běžná nevěsta. V den, kdy si brala muže svého života za manžela, se totiž oblékla do růžové. Společně s blond vlasy, které jsou již minulostí, působila Zuzana jako panenka Barbie.

První prasátko je doma: Na druhé si ještě počkáme

Výročí jejich sňatku však není jediná radost, která je během náročného období, kdy byli kvůli údajnému pašování drog několik dní zadrženi ve vazbě, odkud byli pro nedokázání viny propuštěni. Nyní jim dělá radost i jejich nový přírůstek do rodiny, a to malé prasátko, které si pořídili jako domácího mazlíčka.

"Naše malá láska. Tinky," uvedla na své sociální sítě Zuzana, která je z prasátka naprosto nadšená a "novou lásku" sdílí se svými fanoušky. U jednoho prasátka to navíc zřejmě nekončí.

"Takže první prasátko máme, ještě chceme jedno. Na druhé si ještě musíme počkat, už se ale velmi těšíme. S Reném jsme si vždy říkali, že až se budeme stěhovat do domu, tak budeme mít prasátka. Je fakt inteligentní, chodí čurat i kakat na plínku a má svůj pelíšek, kde spí," prozradila Zuzana.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy