Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Zuzana Plačková a drogy: Odporná přetvářka, vzkázala Nela Slováková

Queen Plačková a drogy: Sepsula ji Nela Slováková
Zdroj: Profimedia/Koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
drogy

Slovenská influencerka Zuzana Plačková (30) měla hodně špatné ráno. Zuzanu zadrželi v jejím bytě v bratislavském Ružinově a prohledali její byt i auto. Informoval o tom slovenský web Pluska.sk. Na adresu influencerky se vyjádřila i její bývalá kamarádka Nela Slováková (30) a servítky si rozhodně nebrala. 

Slovenská influencerka Zuzana Plačková a její manžel René skončili v pondělí v dopoledních hodinách v klepetech. Podle informací televize Joj to má mít souvislost s drogovou trestnou činností.

Hlavním cílem dnešní akce měl být jistý Tibor G., který se věnuje bojovým sportům. Plačková s manželem mají být údajně součástí zločinecké skupiny, která dlouhodobě obchoduje s drogami.

"Velká protidrogová akce na západě: Příslušníci Národní kriminální agentury zasahují od brzkých ranních hodin na vícero místech ve vícero krajích, v Bratislavském, Trnavském a Trenčínském. V průběhu protidrogové akce policisté provedli řadu domovních prohlídek i prohlídek nebytových prostor, zadrželi 15 osob. Více informací bude možné říci po vykonání potřebných procesních úkonů," zní oficiální stanovisko NAKA.

Podle dostupných informací měl být zadržen také známý podnikatel Miroslav Farkaš, který ve vazbě strávil 20 měsíců za podvody s nemovitostmi.

Vyjádřit se nezapomněla ani Nela Slováková

K celé kauze se vyjádřila i bývalá kamarádka Zuzany Nela Slováková. "No, mám zahlcený direct, co na to říkám. Moje odpověď je NIC. Moje úroveň je někde jinde a já se nezachovám jako se Zuzana zachovala ke mně v rouškovém obodbí," začala Nela Slováková.

"Co na Instagramu vidíte, je FEJK a odporná přetvářka a pozlátko. K této kauze bych mohla říct cokoli, co vím, ale nemám to zapotřebí," dodala v obsáhlém vyjádření.


Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy