Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Zuzana Plačková lítá v průšvihu: V domě ji zadržela policie kvůli drogám

Podle slovenských webů se jedna o drogovou trestnou činnost.
Zdroj: profimedia
drogy

Královna slovenského Instagramu Zuzana Strausz Plačková (30) byla společně s manželem René Strauszem podle slovenského webu Topky.sk zadržena v pondělí ráno policií ve vlastním domě. Podle webu se má jednat o drogovou trestnou činnost.

Hvězda slovenského Instagramu Zuzana Plačková s manželem Reném měli hodně špatné ráno. V jejich domě v Miloslavově je totiž zadržela policie kvůli drogové trestné činnosti.

Podle informací TV JOJ zadržela policie i osmatřicetiletého Tibora G., který se věnuje bojovému umění.

Podle webu měl být právě on hlavním cílem dnešní policejní akce, při které odvedli na 10 lidí. Ještě včera si přitom Zuzana Plačková užívala večeri v jedné z luxusních bratislavských restaurací.

Zuzana Plačková se v Česku proslavila díky reality show Hotel Paradise téměř před deseti lety. Než se Plačková stala hvězdou slovenského Instagramu a začala vydělávat velké peníze, tak si prošla různými bizarními reality show, zejména Slovensku.

V současné době je jednou z nejvíce vydělávajících influencerek v Česku a na Slovensku. Jak se sama několikrát vyjádřila, vydělává měsíčně víc, než slovenský prezident.


Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy