Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zuzana Bubílková je k nezastavení: Po operaci obou nohou dře v posilovně

+ Dalších 5 fotografií

Po náročné reoperaci nohou, respektive vbočených palců, se Zuzana Bublíková (71) opět ukázala ve společnosti. Jelikož na výkonu byla na začátku léta, musela moderátorka celé léto strávit doma. Jak se nyní cítí a jak docílila stálého mládí, prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Nestárnoucí Zuzana Bubílková se od operace ukázala ve společnosti a opět vypadala skvěle. Náročný zákrok jí sice dovolil zase bezbolestně chodit, ale celé léto musela strávit ve svém bytě. To však energickou moderátorku nezastavilo a opět se vrací do starých kolejí. A chodí dokonce do posilovny.

Moderátorka musela na operaci

Zuzana šla na operaci již po několikáté, jelikož jí první operace nedopadla nejlépe. "Já to měla reoperované, jak mi to stáhli šroubem, tak mi nevydržela klenba a chodila jsem po kostech," popsala moderátorka bolestný zážitek. Jelikož je odpůrkyní léků proti bolesti, musela situaci vyřešit jinak. "Rozcházela jsem to a všechno, co je teď, je lepší, než co bylo," usmála se sympatická Bubu.

Doktoři se s moderátorkou nemazlili a rovnou jí udělali nohy obě. "Udělali mi je najednou, řekli mi, že to zvládnu a zvládla jsem to," řekla hrdě Bubílková, která ani necítila po operaci velké bolesti. "Bolesti jsem neměla, já už mám asi vysoký práh bolesti," myslí si. S ortézou chodí i do posilovny. "Já jsem čtyři týdny byla doma, abych to nepoškodila, a teď už chodím i do posilovny cvičit," pochlubila se.

Bubílková cvičí denně

"Nejdříve po mně koukali, si představte, že přijdete v ortéze a v jedné tenisce do posilovny," zasmála se nad sebou moderátorka. "Tak si představte, jak asi koukali, trenéři se mě dokonce ptali, jestli jsem OK," doplnila Zuzana. "Už jsem byla tak čtyřikrát nebo pětkrát, aby mi nespadly ruce, vadí mi, když zhubnu, jak se mi to tak krabatí potom," vysvětlila Bublíková důvod brzkého návratu do posilovny.

"Jinak cvičím denně, chodím si i zaběhat nebo do posilovny a s klukama jsem dělala sedm až osm kilometrů běh, ale k tomu jsem se ještě nevrátila, tak doufám, že se ještě vrátím," doufá Zuzana, jak nám řekla na dni otevřených dveří A11.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy