Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zrzavá kočka Nicole Kidman slaví 55 let! Herečka prozradila svůj recept na krásu a promluvila o botoxu

Herečka Nicole Kidman.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
NAROZENINY

Americko-australská herečka Nicole Kidman slaví 55. narozeniny. Před televizními kamerami září, jen málokdo by si však vzpomněl, že na počátku byla jen nenápadnou ženou slavného manžela. To se změnilo až po přelomu tisíciletí, kdy natočila snímek Moulin Rouge, který z ní udělal hollywoodskou hvězdu. Jak uvedl web super.cz, Kidman vyzkoušela i botox, spokojená ale nebyla.

Herečka Nicole Kidman se narodila na Havaji, její rodiče jsou však Australané, a tak má Nicole dvojí občanství. Herecky vynikla v hororu Úplné bezvětří, mezi hvězdy filmového plátna se ale vystřelila až později.

Nicole Kidman a Tom Cruise

Známou a slavnou se stala i díky svému manželovi. S hercem Tomem Cruisem se seznámila během natáčení filmu Bouřlivé dny a ten stejný rok si ho vzala i za manžela, uvedl server sheknowsPřáli si i společné dítě, toho se ale nikdy nedočkali. I proto si adoptovali dvě děti – Isabellu a Connora - jejich manželství ale skončilo po jedenácti letech krachem.

Jejím druhým manželem se v roce 2006 stal country zpěvák Keith Urban, se kterým má dceru Sunday Rose. V roce 2010 se jim narodila ještě holčička Faith Margaret, kterou ale porodila náhradní matka. Svého manžela jezdí herečka podporovat i na jeho koncerty a tihle dva jsou dnes považováni za jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu.

Role Nicole Kidman

Nicole Kidman zazářila v hollywoodském snímku Moulin Rouge a zahrála si taky ve filmech Ti druzí, Hodiny, Stepfordské paničky, Spalující touha, Zrození nebo třeba v seriálu Sedmilhářky.

Na svém kontě má i několik prestižních ocenění. Je držitelkou čtyř Zlatých glóbusů, dvou Cen Emmy, jednoho Oscara a taky ceny BAFTA. Nicole Kidman má i svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a je ambasadorkou organizací UNIFEM A UNICEF.

Nicole Kidman zkusila botox

Herečka se ve svém věku nebojí zveřejňovat ani fotografii bez make-upu, i když ji většina fanoušků zná vždy krásně nalíčenou a upravenou. A světe, div se – Nicole má krásně porcelánově hebkou pleť i nádherný úsměv.

„Zkusila jsem spoustu věcí, ale kromě sportu a zdravé výživy většina věcí moc nefunguje. Dokonce jsem vyzkoušela i botox, ale nelíbilo se mi, jak potom moje tvář vypadala. Už to nikdy nepodstoupím a teď už zase můžu normálně hýbat čelem,“ cituje herečku super.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy