Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zrození hvězdy Ivety Bartošové: Její hudební začátky představí třídílný seriál. Podívejte se na ukázku

+ Dalších 5 fotografií

Kdyby se Iveta Bartošová před osmi lety nerozhodla skokem pod vlak ukončit dobrovolně svůj život, dneska by slavila své 56. narozeniny. Možná by uspořádala koncert pro své fanoušky. Toho se ale už nikdo nedočká. Odkaz jedné z nejslavnějších českých zpěvaček ale žije dál. A to i díky třídílné minisérii Iveta, kterou již za měsíc uvede Voyo. A právě dnes tvůrci symbolicky odtajnili první trailer. A z něj je zřejmé, že o napětí nebude nouze. Iveta byla sice považovaná za princeznu české pop-music, pohádkový život ale rozhodně neměla.

Iveta Bartošová patřila k nejtalentovanějším zpěvačkám české pop-music a u nohou jí ležel celý showbyznys. Její životní příběh ale nebyl jenom o pozlátku, kterého se jí dostávalo díky jejímu nesmírnému talentu, ale i pádech, které ji nakonec dohnaly pod jedoucí vlak.

A právě příběh Ivety Bartošové ztvárnil režisér Michal Samir v třídílné minisérii Iveta, ve které ústřední roli ztvárnila Anna Fialová. Jejího partnera Sepéšiho Vojtěch Vodochodský. V dalších rolích se objeví Eliška Křenková, Miroslav Hanuš, Alena Mihulová, Igor Chmela, Robert Mikluš a další.

Realita nebyla zdaleka tak růžová

„Spousta lidí vnímá Ivetu Bartošovou a Petra Sepéšiho jako Romea a Julii osmdesátých let. Jako zamilovaný pár té doby, největší tehdejší love story. Jenže realita vnímání vztahu ze strany Petra Sepéšiho byla jiná, než si veřejnost často myslí,“ přibližuje Samir, jak rozdílný byl skutečný život pěvecké hvězdy.

„Výlučnou kvalitou této minisérie je empatie, s níž nahlíží na člověka, kterému se empatie v životě žalostně nedostalo. Přál bych podobný portrét každému, kdo se stal veřejným majetkem a na koho měli všichni včetně mě názor. Tahle minisérie je první, kdo Ivetu Bartošovou nesoudí,“ dodává pak kreativní producent Voyo Matěj Podzimek.

Iveta Bartošová: Otec její kariéře nepřál

V minisérii tak vidíme Bartošovou ještě jako dítě, její snahy o nastartování kariéry, které její otec nepřál, i vztah se zpěvákem Petrem Sepéšim a také temnou stránku showbyznysu, která se projevila na její psychice.

Minisérie vznikla pod značkou Voyo Originál a diváci ji budou moci zhlédnout, jak stojí v tiskové zprávě, od 6. května exkluzivně na Voyo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy