Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřela hvězda Melrose Place: Seriálový fešák (†62) podlehl koronaviru

Devadesátkový seriál Melrose Place.
Zdroj: Fox Television Network
+ Další fotografie
úmrtí

Ve věku 62 let zemřela hvězda seriálu Melrose Place Brad Johnson. Příčinou úmrtí herce byl koronavirus spojený se zápalem plic. Informaci o jeho skonu potvrdila jeho mluvčí Linda McAlister pro Hollywood Reporter.

Herec Brad Johnson odešel do hereckého nebe již před několika měsíci, a to 18. února. Jeho mluvčí Linda McAlister skrze portál Hollywood Report také informovala, že herec podlehl covidu-19 spojeným s dalšími zdravotními komplikacemi a zápalem plic.

Herec, který se proslavil rolí v seriálu Melrose Place, za sebou zanechal manželku a osm dětí.

"Ačkoli odešel příliš brzy, tak žil svůj život naplno a své děti učil totéž. Byl tolik milovaný a vždycky vás podržel. Opravdový přítel, kolega, na kterého byl spoleh, a oddaný manžel a otec. Nikdy nebude zapomenut a jeho odkaz bude žít navždy. Na světě nemiloval nic víc než svou rodinu," stojí v prohlášení rodiny, které sdílel i deník Daily Mail.

Plánoval velkolepý návrat

Johnson se proslavil svou rolí doktora Dominicka O'Malleyho v úspěšném dramatu Melrose Place, ve kterém hrál v roce 1996. Objevil se také ve Spielbergově romantickém fantasy hitu z roku 1989 Navždy, kde ztvárnil pilota Teda Bakera.

V posledních letech se držel od filmového světa dál, ale plánoval velkolepý návrat do Western Treasure Valley. Natáčení ale bylo přerušeno kvůli smrti spisovatele a hvězdy filmu Jaye Picketta.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy