Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Video divoké bitky v Benátkách nad Jizerou: Pomoc, město výtržníky přehlíží, říkají místní

Drsná bitka v Benátkách nad Jizerou. Policie žádá svědky, aby se přihlásili.
Zdroj: Instagram
policie

Divoká rvačka se odehrála v neděli večer v Benátkách nad Jizerou. Konflikt měl dle portálu TN.cz vzniknout poté, co se majitelé hárající fenky snažili od ní odehnat psa, to se ale nelíbilo jeho páníčkům a vypukla bitka. Policie zahájila trestní stíhání a žádá svědky potyčky, aby se přihlásili. Video zveřejnila paní Naděžda na svém Instagramu.

V Benátkách na Jizerou se poprala skupina lidí. Celou potyčku na třídě Osvobozených politických vězňů vyvolali majitelé psa, kterým se nelíbilo, že se kolemjdoucí páníčci hárající fenky snažili psa odehnat.

Incident se podařilo natočit přihlížejícímu, který vše zaznamenal z bezpečí auta. "V celé věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví," uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Jsme bezmocní, potřebujeme, aby se to řešilo

Podle čtenáře deníku TN.cz jsou s touto skupinkou lidí ve městě potíže často. "Ti jejich psi neustále běhají po městě a otravují ostatní občany s pejsky. A i město dává ruce pryč od tohoto místa. Už jsme bezmocní a potřebujeme, aby to začal někdo řešit. Bitky jsou také časté, hlavně mezi dětmi," líčí čtenář.

Video zveřejnila paní Naděžda na svém Instagramu.

Policie zahájila trestní stíhání a žádá svědky, aby se přihlásili. "Žádáme všechny svědky, kteří celou událost dne 22. května 2022 v době mezi 19:20 a 19:40 viděli, aby se s případným svědectvím a informacemi ozvali policistům na linku 158 nebo přímo policistům z Benátek nad Jizerou na tel. číslo 974 877 720," dodala Schneeweissová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy