Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tragické úmrtí nadějného volejbalisty: Martin Jindra zemřel v pouhých 24 letech. Dojemná slova zdrcených přátel

Martin Jindra byl nadějný mladý volejbalista.
Zdroj: Facebook Martin Jindra
+ Další 2 fotografie
úmrtí

Český volejbalový svět zasáhla smutná zpráva. V pouhých 24 letech své blízké i kamarády navždy opustil úspěšný volejbalista Martin Jindra, který se v minulosti těšil i z mistrovského titulu. Jak informoval jeho bývalý klub na sociálních sítích, nadějný sportovec zemřel za tragických okolností. 

Svět volejbalu zasáhla krutá zpráva. Ve věku pouhých 24 let zemřel nadějný volejbalista Martin Jindra. O úmrtí informoval prostřednictvím sociálních sítí jeho bývalý klub. Podle něj Martin zemřel za tragických okolností. Pohřeb se konal v pátek 8. prosince.


„S hlubokým zármutkem oznamujeme volejbalové rodině, že nás navždy opustil náš bývalý hráč Martin Jindra. Zemřel za tragických okolností v pouhých 24 letech. Rodině a všem pozůstalým vyjadřujeme jménem celého klubu upřímnou soustrast," sdílí smutnou zprávu na Facebooku.

Okolnosti úmrtí jsou zatím velkou neznámou

Pohřeb se konal v pátek v Českých Budějovicích, kde Jindra žil. Celý tým uctí památku svého zesnulého spoluhráče i v sobotu, kdy před zápasem v Ústí nad Labem budou držet minutu ticha. "Byl to skvělý člověk a úžasný kamarád, který nikdy neodmítl pomoci s čímkoli," píše smutný vzkaz jeho blízký kamarád Vojtěch.

Co přesně se mladíkovi stalo, je prozatím velkou neznámou. Sportovní talent začínal svou volejbalovou kariéru v týmu Jihostroj, odkud se přesunul do A týmu v Českých Budějovicích, jemuž se podařilo v roce 2019 získat mistrovský titul. Odtamtud přešel do prvoligového týmu EGE, což bylo jeho poslední angažmá. Martin se rozhodl odsunout volejbal na vedlejší kolej a více se věnovat studiu.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy