Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tragédii v Měšicích předcházela žádost o rozvod a ztráta práce. Muž se podle sousedů choval zakřiknutě

V rodinném domě v okrese Praha-východ byli nalezeni čtyři mrtví lidé.
Zdroj: foto eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
Trojnásobná vražda

O tragédii v Měšicích, při níž nedobrovolně zemřeli tři lidé a jeden člověk spáchal sebevraždu, vyplouvají na povrch nové podrobnosti. Třiačtyřicetiletý otec zastřelil legálně drženou zbraní svou devětatřicetiletou ženu Pavlínu a své dvě nezletilé dcerky. Následně se sám zastřelil. Jak informovala televize Nova, muž měl přijít v poslední době o práci a žena navíc podala žádost o rozvod. Spory byly podle policie motivem tohoto činu. 

Čtyřčlenná rodina z Měšic u Prahy se několik dní neukázala na veřejnosti a sousedé si začali dělat starosti. Jeden z nich zavolal policii s hasiči. Když jim nikdo neotvíral, hasiči museli do domu vniknout násilím, jak informovali policisté na oficiálních stránkách.

V rodinném domě byla nalezena těla čtyř lidí, třiačtyřicetiletého otce, jeho devětatřicetileté ženy Pavlíny a dvou nezletilých dcer. Jak zjistila pitva, žena i děti byly zastřeleny a muž následně obrátil svou legálně drženou zbraň proti sobě.

Muž byl v poslední době zakřiknutý

Jak navíc informovala televize Nova, rodina měla v posledních týdnech značné problémy, muž přišel o práci a žena podala žádost o rozvod. „Moc jsem je neznala, jen z vidění,“ uvedla jedna ze sousedek podle Blesku. Další ze sousedů prozradil, že rodina fungovala normálně a jezdila na dovolené, ale otec byl v posledních dnech zakřiknutý.

Obec před úřadem v pondělí 26. září večer vyvěsila černou vlajku. „Na památku tří obětí dnešní tragické události,“ uvedla obec v pondělí na Facebooku. Vlajka vlaje i na základní škole, kam obě děvčátka chodila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy