Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Temný zvrat v případě smrti Čecha v Tunisu: Žena manžela usmrtila, přiznala své neteři

Češka zemřela v Tunisku.
Zdroj: Profimedia
smrt čecha v tunisku

Nový a překvapivý zvrat nastal v případě české turistky zadržené v Tunisku kvůli podezření z vraždy svého manžela. Neteř obviněné zaslala redakci stanice CNN Prima News vyjádření, z něhož vyplývá, že žena se k činu přiznala. Měla tak učinit v telefonické konverzaci právě se svou neteří ještě před odjezdem k soudu.

Mluvila jsem s tetou. Svého manžela usmrtila. Prosím, víc se k tomu nechci vyjadřovat. Děkuji vám za pomoc, věřili jsme, že by se to nemohlo stát. Bohužel realita je jiná. Moc si vážím vaší pomoci,“ napsala neteř obviněné Češky redakci Krimi zpráv CNN Prima News. Média se tvrzení snaží ověřit u ministerstva a diplomatických úřadů.

Zjištění činí o to smutnější skutečnost, že je v přímém kontrastu s dřívějšími vyjádřeními neteře, která považovala svou tetu za neschopnou takového činu. Byla to právě ona, kdo v předchozích dnech popisovala okolnosti vedoucí k tragédii.

Podle ženy se její 50letá teta vydala na pedikúru a po návratu do hotelového pokoje našla svého o deset let staršího manžela fialového a bezvládného v posteli. Když se s touto situací setkala, obrátila se na svoji neteř s žádostí o pomoc, protože nebyla schopná přivolat lékaře v angličtině.

Vyšetřovatelé měli podezření na násilnou smrt

Brzy poté byla česká turistka zadržena kvůli podezření z vraždy. Tuniským vyšetřovatelům se nezdál zejména fakt, že podle pitvy muž zemřel následkem škrcení. Ženu proto umístili do vazby. Že tak učinili na základě podezření vraždy, potvrdil Blesku i mluvčí soudu v tuniském Monastiru, kde k události došlo.

Vůbec tomu nerozumíme, měli hezký vztah. Teta v tuto chvíli musí být úplně v katastrofálním stavu, protože jí umřel manžel a teď ji zavřeli. Měli se rádi, v každém vztahu jsou hádky, tohle ale neudělala,popisovala dříve neteř.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy