Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Soud s Dominikem Ferim OBRAZEM: Exposlanec si užíval zájem médií a házel úsměvy na všechny strany

Dominik Feri čelí minimálně třem obviněním ze znásilnění či pokusu o zneužití.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 37 fotografií
soud

Dominik Feri má za sebou první den dlouho očekávaného soudního procesu. Bývalý exposlanec čelí vážným obviněním z nátlaku a zneužití dvou žen, u třetí pak mělo jít o pokus. Feri byl během celého líčení v dobrém rozmaru, byť mu hrozí až deset let odnětí svobody. Během četných rozhovorů s novináři rozdával úsměvy, což zachytili i fotografové eXtra.cz. Podívejte se, jak vypadal první den soudního procesu.

Na Feriho čekaly davy lidí

Dominik Feri je obviněn ze sexuálního obtěžování, dvou znásilnění a jednoho pokusu o znásilnění a hrozí mu až 10 let. Na exposlanci však nebyla znát ani špetka nervozity. K obvodnímu soudu pro Prahu 3 dorazil před devátou hodinou, tedy krátce před zahájením procesu. Před budovou už čekaly davy lidí, především se jednalo o zástupce médií.

Bývalý člen TOP 09 se tak objevil na veřejnosti po velmi dlouhé době. K soudu dorazil bez svého typického afra, díky kterému se nesmazatelně zapsal do paměti lidí. Pod tmavě šedým kostičkovaným oblekem měl černou vestu, před zimou ho chránil bíločerný kabát. Jako pokrývku hlavy zvolil šedý klobouk.

Feri byl viditelně v dobrém rozmaru, trpělivě odpovídal na otázky novinářů a rozdával úsměvy na všechny strany. Jako by mu nehrozil tvrdý trest. I z Feriho slov bylo patrné, že mu zájem médií chyběl. 

Na to, jak probíhal první den soudního líčení, se můžete podívat v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy