Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Souboj rautů vládních stran: Šťavnaté řízečky Spolu proti nevábným koláčkům Pirátů

Rauty ve volebních štábech.
Zdroj: Renata Bušková, Jiří Masojídek, koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Raut

Hlasování do komunálních voleb skončilo a započalo sčítání hlasů. Politici z vládních stran se začínají pomalu seskupovat ve svých štábech a pro novináře nechybí ani již tradiční občerstvení. Redakce eXtra.cz je na místě ve štábech SPOLU a Pirátů, kde rauty porovnávala. A jak to dopadlo?

Politici z vládních stran se začali po konci hlasování do komunálních voleb scházet do svých jednotlivých štábů. A jako již tradičně byl v každém štábu raut pro novináře a přítomné.

Zatímco štáb SPOLU měl pro novináře a přítomné připravené bohaté občerstvení, které i na oko lahodilo, štáb Pirátů byl vedle nich jako chudý příbuzný. Kromě placeného baru nabídli Piráti kávu, limonády, vodu a koláčky s artyčoky a pestem. „Neměly skoro žádnou chuť a byly suché,“ okomentoval fotograf eXtra.cz, který byl na místě. Do štábu kolem třetí dorazil také Zdeněk Hřib.

Koláčky proti řízečkům

Raut ve štábu SPOLU se nesl v konzervativním duchu. K dispozici tak byly vepřové miniřízečky s bramborovým salátem, obložené bagety, ale též výběr sýrů a dalších delikates. Návštěvníci se též mohli napít nealkoholických nápojů, piva a vína,“ prozradil reportér webu eXtra.cz, který byl taktéž na místě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy