Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Šokující detaily tragické nehody u Vyškova: Za nesmyslnou smrtí dvou dětí stojí jejich otec. Hrozí mu deset let

+ Další 2 fotografie

Opravdu šokující detaily vyplynuly na povrch v kauze tragické autonehody u Vyškova, k níž došlo v pátek ve večerních hodinách. Podle informací CNN Prima NEWS nehodu způsobil otec, který svou nedbalostí zavinil smrt svých dvou malých dětí. Nyní mu hrozí až deset let za mřížemi. 

Okamžitá první pomoc

O tragické autonehodě u Vyškova, k níž došlo v pátek večer, jako první informoval web Novinky.cz. Děti, které přišly o život při autonehodě, nejenže nebyly v autosedačkách, ale s největší pravděpodobností nebyly ani připoutané.

"Naše lékařka ze služby byla tady v civilu a začala poskytovat první pomoc," uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí záchranné služby Jihomoravského kraje Michaela Bothová. Veškerá snaha ale byla nakonec marná a oběti nehody se již nepodařilo oživit.


Zabil je vlastní otec

Při některých autonehodách nepomůže ani prevence, při té vyškovské ale mohly přežít dvě malé děti, kdyby ovšem byly bezpečně připoutané v autosedačce. CNN Prima NEWS se dokonce ozval příbuzný muže, který dopravní nehodu způsobil. Zdroj potvrdil, že jde opravdu o otce obou dětí, které svou nedbalostí připravil o život.

Viníka ale přes to všechno hájí a tvrdí, že své dvě malé děti nadevše miloval. Nicméně to nic nemění na tom, že čtyřiadvacetiletý František D. skončil ve vazební věznici a hrozí mu trest až deset let odnětí svobody za usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Policistům se přihlásil i řidič předjížděného vozidla, který jim popsal všechny důležité detaily i průběh nehody.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy