Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Skromná módní ikona Eva Pavlová: První dáma vynesla šaty po Šafářové či Lounové

Eva Pavlová vynesla šaty po Šafářové či Lounové.
Zdroj: Jiří Masojídek/eXtra.cz/se svolením Blanky Matragi/koláž.
+ Dalších 13 fotografií
móda

První dáma, elegantní Eva Pavlová, je nezřídka spojována s perfektním vkusem a dokonale zvolenými outfity, ve kterých vždy zazáří. Tentokrát šla při návštěvě mosambického prezidenta s manželkou trochu jinou cestou. Redakce eXtra.cz byla samozřejmě na místě a první dámu v tyrkysových šatech zachytila. 

První dáma, krásná Eva Pavlová, povětšinou svými modely okouzlí a pro mnohé se tak stala módní ikonou. Při příležitosti návštěvy mosambického prezidenta a jeho manželky zvolila dlouhé zelenomodré šaty, které doplnila o černý pásek se stejně barevnými lodičkami na nízkém podpatku. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která přivítání zdokumentovala.

Pavlová si povětšinou nechává šít outfity na míru, tentokrát k tomu ale zvolila jinou cestu. Vzdušné šaty už před ní vynesly i jiné ženy, například tenistka Lucie Šafářová či zpěvačka Olga Lounová. Zajímavé také je, že šaty od návrhářky Blanky Matragi si může koupit úplně každý. Patří ke stálé nabídce a a na webových stránkách si model můžete pořídit za 37 tisíc.

Eva Pavlová si tentokrát nenechala ušít šaty

Přestože se nejedná o šaty šité přímo na míru, i tak sklidila Pavlová vlnu komplimentů. Široký černý pásek hezky zdůrazňoval pas a černé lesklé lodičky skvěle podtrhly celkový dojem z outfitu. Ačkoliv mosambická první dáma Isaura sáhla po extravagantnějším modelu v podobě flitrovaných šatů, Pavlovou nezastínila.

Redakce eXtra.cz kontaktovala stylistiku a hlavní koordinátorku garderoby Pavlové, aby nám objasnila, co stálo za výběrem těchto šatů. "Včerejší model byl vybrán s ohledem na lokaci země Mosambik. Smaragdové barvy podtrhují barvu oceánu a korálů. Šaty jsou z šifonového hedvábí s digitální reprodukcí autorské malby módní návrhářky Blanky Matragi," přiblížila nám Bernardes da Silva.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy