Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sabina našla v Ohři tajemný vzkaz v lahvi: Patřil šestileté Natálce a udělal radost

Vzkaz v láhvi.
Zdroj: Profimedia
Tajemství

Slečně z Loun se podařilo najít opravdu milý vzkaz. Sabina Fritschová se šla projít po Oboře, když vtom si všimla v řece Ohři lahve, v níž byl ukrytý tajný dopis. Ten patřil malé Natálce, kterou se navíc díky sociálním sítím podařilo vypátrat.

Sabina Fritschová našla během procházky na Lounsku vzkaz v lahvi v řece Ohři. Při dnešní procházce jsem našla v řece vzkaz v lahvi. Po přečtení mi to udělalo obrovskou radost a chtěla bych vzkázat Natálce, že vzkaz doputoval v pořádku, udělal někomu hezčí den a popřát jí také hodně štěstí. Byla bych ráda, kdyby se to třeba k Natálce dostalo, takže poprosím o sdílení,“ napsala na svém Facebooku.

V dopise od dívky podepsané jako Natálka stálo: „Posílám vzkaz v lahvi. Jsem zvědavá, kdo ho najde a kam až dopluje. Kdo můj vzkaz najde, tomu přeji hodně štěstí a zdraví v tomto bláznivém světě."

Dopis našel majitele

Příspěvek následně sdílelo více než osmadvacet tisíc lidí. „Sabuš, to je nádherný,“ napsala jedna z uživatelek pod fotku. „To je krásné,“ okomentovala další.Krásný vzkaz, co připlul vodní poštou. Ostatně vodní pošta stále jede, nikdo její pobočky nezlikvidoval a bonus: je zdarma. Natálko, prima,“ napsala další uživatelka.

Podle informací Blesku se malou šestiletou Natálku podařilo najít.Maminka holčičky mě nejspíš našla na Facebooku a označila mě v příspěvku s odpovědí na mou fotku,“ prozradila již zmíněnému webu Sabina, která dopis v řece našla.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy