Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rapper padl k zemi uprostřed písně, už se neprobral: Costa Titchovi bylo pouhých 28 let

Příčina zatím není jasná.
Zdroj: Profimedia
Úmrtí

Jihoafrický rapper Costa Titch je po smrti. Zemřel náhle přímo před zraky diváků na podiu během svého vystoupení. Uprostřed své písně upadl na zem a už se neprobudil. Jeho rodina oznámila jeho úmrtí na Instagramu. Bylo mu 28 let. 

Hudebník Costa Titch, vlastním jménem Constantinos Tsobanoglou, vystupoval v sobotu večer na akci Ultra Music Festival. Během jeho vystoupení se ale stala strašlivá tragédie. Rapper náhle za skandování fanoušků a hlasité písně upadl na zem a na místě zemřel.

Zpěvák nejdříve upadl jednou, jak koluje na videích po internetu. Z pádu se ještě dokázal vymanit. Osudným mu byl druhý pád, po kterém zůstal ležet už navěky. O hrozné ztrátě informovala jeho rodina na jeho Instagramu.

Tragédii oznámila rodina

"Smrt tragicky zaklepala na naše dveře a okradla nás o našeho milovaného syna, bratra a vnuka. S hlubokou bolestí oznamujeme jeho odchod na věčnost. Jako rodina čelíme těžké době, v níž se snažíme pochopit, co nás potkalo," napsala rodina na sociální sítě svého zesnulého syna. Zatím se neuvedla příčina smrti. Mladému rapperovi bylo 28 let.

Podle webu CNN byl Tsobanoglou rostoucí senzací v Jižní Africe a jednou z největších hvězd hudebního stylu charakterizovaného deep housem a basovými linkami. Jeho rapový styl spojoval jihoafrickou kulturu, styl a domorodé jazyky s mezinárodními rapovými pod žánry, jako je trap music, která vznikla na prosperující hip hopové scéně v Atlantě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy