Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přepadení v Brně na videu: Skupina mladých zmlátila muže do bezvědomí

Šestadvacetiletý muž z Brněnska byl přepaden skupinou mladých lidí. Ve druhé polovině června odjel do Brna za zábavou a na nádraží se dal do řeči s již zmíněnou skupinou. Vydali se pak do přilehlého parku, kde byl muž napaden a zmlácen do bezvědomí. Policie momentálně pátrá po pachatelích a zveřejnila také video, na němž je útok zachycen.

Ve druhé polovině června přijel šestadvacetiletý muž do Brna za zábavou. Po půlnoci se u hlavního nádraží potkal se skupinkou mladých lidí, se kterými se dal do řeči. Společně si koupili alkohol a přesunuli se do parku mezi novými budovami v Přízové ulici,“ uvedla policie na svých oficiálních stránkách.

Brutální napadení v parku

Jak sám napadený později popsal, znenadání ho jedna část skupiny napadla a povalila na zem. Někteří do něj kopali, jiní ho bili pěstmi. Muž během útoku upadl do bezvědomí. Když se po nějaké době probral, zjistil, že byl okraden o mobilní telefon, peněženku s penězi a doklady a bundu, kterou měl na sobě,“ informoval mluvčí policie David Chaloupka.

Kriminalistům se následně podařilo zajistit video, na němž je útok natočen a jsou na něm vidět také důležití svědci a členové skupiny. „Policie je vyzývá, aby zavolali policistům na linku 158 a pomohli ozřejmit podrobnosti konfliktu,“ uvedli policisté.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy