Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pozadí vraždy v Praze: Svou ženu a dvouletého syna zabil strážník městské policie

Ilustrační foto.
Zdroj: Se souhlasem Policie ČR
detaily

V pražských Čakovicích byli 26. listopadu nalezeni tři mrtví. Dle kriminalistů šlo o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu. Portál Novinky nyní přišel s novými informacemi. Svou družku a dvouletého syna měl zabít strážník městské policie svou vlastní zbraní. 

Tři mrtví, které policie nalezla v sobotu 26. listopadu u pražské cyklostezky mezi Čakovicemi a Letňany, byli podle kriminalistů čtyřiatřicetiletý muž, jeho o dva roky mladší družka a jejich dvouletý syn.

Prozatímní zjištění vyšetřovatelů nasvědčují tomu, že se na místě stala dvojnásobná vražda a následná sebevražda. Policisté to uvedli na Twitteru.

"Čin byl spáchán legálně drženou střelnou zbraní," doplnila policie. Případem se zabývá pražské oddělení vražd. "S ohledem na pozůstalé rodiny a vzhledem k citlivosti celého případu nebudeme poskytovat žádné další informace," sdělil ČTK pražský policejní mluvčí Richard Hrdina.

Strážník městské policie zabil svou ženu, dítě a pak i sebe

Portál Novinky přišel s novými informacemi hrůzného případu. Střelcem, který se následně zabil, byl strážník městské policie.

"Mohu potvrdit, že jedním ze zemřelých byl náš zaměstnanec. Případ je stále v šetření Policie ČR. Použitá zbraň nebyla zbraní služební," řekla Novinkám mluvčí strážníků Irena Seifertová s tím, že další informace k případu kvůli věku jedné z obětí policie neposkytuje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy