Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Otec utýral šestiletého syna: Nutil ho běhat na páse, že je tlustý, hoch po pár dnech zemřel

Policie v New Jersey.
Zdroj: Profimedia
Mučení

Policisté v New Jersey vyšetřují naprosto otřesný případ týrání nebohého chlapce. Muž jménem Christopher Gregor (31) je obviněn ze zabití svého šestiletého syna Coreyho v roce 2021. Gregor nutil syna chodit na běžecký pás, protože si myslel, že je „příliš tlustý“. Hoch o několik dní později zemřel v důsledku poranění trupu tupou silou, pohmoždění srdce a jater se zánětem a sepsí. Muži hrozí podle webu Independent doživotní vězení.

Amerika je naprosto v šoku z případu, který momentálně vyšetřuje vrchní soud v New Jersey. Otec Christopher Gregor je obviněn ze zabití svého šestiletého syna Coreyho, k němuž došlo v dubnu 2021.

U soudu byly přehrány nahrávky z fitness centra Atlantic Heights Clubhouse ze dne 20. března 2021, které ukazují Gregora, jak nutí svého syna Coreyho běžet na běžeckém páse, protože si o něm myslel, že je „příliš tlustý“. Chlapec na páse několikrát spadl, ovšem jeho otec ho vždy zvedl a znovu ho dal na pás, který byl velmi rychlý. V jednu chvíli měl dokonce nebohého Coreyho udeřit do zátylku a také kousnout do temene hlavy, jak píše Daily Mail.

Hoch zemřel

Coreyho máma Breanna Micciolo vzala syna 1. dubna k dětskému lékaři poté, co si všimla modřin na chlapcově těle. Následující den dala svého syna zpět Gregorovi, jelikož měli střídavou péči. Ještě toho dne byl malý hoch odvezen do nemocnice Southern Ocean County Medical Center ve Staffordu poté, co se probudil a údajně mluvil nesrozumitelně, klopýtal a zvracel.

O pár hodin později byl v nemocnici prohlášen za mrtvého. Příčinou smrti bylo poranění tupým předmětem, pohmoždění srdce a jater, akutní zápal plic a sepse.

Hrozí mu doživotí

Když u soudu viděla pořízené nahrávky Coreyho máma Breanna Micciolo, okamžitě se rozplakala, jak informoval web Independent. Matka u soudu také vypověděla, že se Corey od otce často vracel s různými modřinami a škrábanci. Opakovaně prosila o pomoc divizi ochrany a stálosti dětí v New Jersey (DCPP), ale její prosby prý nebyly vyslyšeny.

Otec z New Jersey je obviněn ze zabití svého syna a hrozí mu doživotí. Forenzní patolog už dříve uvedl, že chlapcova smrt byla způsobena tupým předmětem. Žalobci tvrdí, že Gregor zbil a pohmoždil svého syna, což mu způsobilo smrtelná zranění.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy