Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nerudová pálí ostrými: Jsem pohledná, mladá a jsem žena, směje se Babišovi

Andrej s Danuší nechce komunikovat.
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková/Se souhlasem Andreje Babiše/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 7 fotografií
Vyjádření

Kandidátka na prezidentku s největším potenciálem Danuše Nerudová (43) pomalu ale jistě ohrožuje Andreje Babiše (68). A čím přesně? Nejenže už teď má obrovskou podporu u českých celebrit, ale také velkou roli hraje její krása, jak sama říká v rozhovoru pro CNN Prima News. 

Horlivá kandidátka Danuše Nerudová se ničeho a nikoho nebojí. Potvrdila to v rozhovoru pro CNN Prima News, kdy se nebála ani svého největšího konkurenta Andreje Babiše. Jako strategii se rozhodl objíždět seniory z celé republiky, zatímco Danuše zvolila zcela odlišný přístup. Andrej se zatím na diskuzi s Danuší nechystá.

Andrej se Danuše zřejmě bojí

To, že Andrej zatím s Danuší nechce mluvit, musí zřejmě něo znamenat. Co si myslí sama Danuše vás možná překvapí. "Jde o jeho rozhodnutí. Možná má strach diskutovat se ženou," promluvila Nerudová, která si myslí, že když krásná žena kandiduje na Hrad, je to velký handicap.

Na otázku, zda si myslí, že jí mají často lidé tendenci podceňovat, politička odpověděla: "Bohužel jde o automatickou českou reakci ve vztahu k úspěšným ženám. Když si vzpomenu na některé komentáře, které jsem směrem k sobě od června tohoto roku četla, pak ano – máte pravdu, tendence podceňovat mě evidentně existuje."

Krása je handicap

Hlavní důvod je to, že je prý žena. "Jistě. Nikdy v historii prezidentských voleb dosud nebyla silná ženská kandidátka. Proto tomu ani teď nikdo nevěřil. Jsem žena, navíc mladá, k tomu i pohledná. To je největší handicap, který mám," řekla Danuše, při které stojí silná základna českých celebrit.

"Volím Danuši Nerudovou. Já myslím, že ta republika potřebuje nějakého svého rodiče, který řekne: Já jsem tu dlouho nebyl, ale teď jsem tady a všechno bude dobré. Který nám dá nějaký pocit bezpečí," tvrdí Nikol Leitgeb na svém Instagramu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy