Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejslavnější kočka v Česku má nový domov: Petr Pavel si bere Micku s sebou do Lumbeho vily

Prezident Petr Pavel s Mickou.
Zdroj: Se souhlasem Prezidentská kancelář
+ Další 3 fotografie
stěhování

Nejslavnější kočka v Česku má nový domov. Prezident Petr Pavel (61) si bere Micku s sebou do zrekonstruované Lumbeho vily. „Snad se jí bude v novém bydlišti líbit,“ napsal na Instagramu vysmátý prezident.

Český prezident Petr Pavel se zabydlel v Lumbeho vile na pražských Hradčanech. A svou kočičku Micku samozřejmě nemohl nechat v Černoučku, a tak ji vzal s sebou.

„Po mnoha dotazech a dohadech je jasno! Micka se konečně přestěhovala do Lumbeho vily. A umožní nám sdílet ji s ní. Snad se jí bude v novém bydlišti líbit. Já jsem se mezitím prošel po Novém Světě, abych poznal místní atmosféru a nové sousedy,“ napsal Pavel k fotografiím na Instagramu.

Nejznámější kočka Česka

Micka je zřejmě nejslavnější kočka v Česku. Petr Pavel ji hojně ukazoval i během své prezidentské kampaně a na Twitteru se z ní stala hvězda.

V květnu ale musela Micka k veterináři a její páníčci, Petr Pavel a Eva Pavlová, o ni měli strach. „O Micku bylo postaráno s láskou, čekala a dočkala se. Dostala za odměnu dobrůtky, a to i proto, že ještě před odjezdem do Londýna jsem ji musela vzít k její lékařce do Roudnice. Ta jí vytrhla zoubek, špičák. Trpěla jsem s ní, ale to nepomohlo. Teď už se na mě nezlobí," napsala Eva Pavlová na svém Instagramu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy