Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smrt Ukrajince před diskotékou v Teplicích: Policie zveřejnila video a pátrá po svědcích bitky

Policie hledá svědky zvlášť závažného násilného trestného činu, který se stal v noci ze soboty na neděli 13. srpna v Teplicích u tanečního klubu Luna. Na svém webu policisté zveřejnili video a žádají ty, kteří se na snímku poznají, aby se přihlásili policii a pomohli jim případ vyřešit. Podle portálu iDNES.cz tam při bitce utrpěl těžké zranění Ukrajinec, jenž později zemřel v nemocnici.

Násilný trestný čin se odehrál v teplické části Trnovany v ulici Jana Koziny před budovou zábavního podniku Luna v době od 3:25 hodin.

„V souvislosti s tímto případem krajští kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po možných svědcích této události. Jedná se o osoby na záběrech a fotografiích,“ řekl krajský mluvčí policie Kamil Marek.

Kromě těch, kteří se na záběrech poznají, policie žádá i osoby, které se v té době pohybovaly na místě činu a mohly k případu sdělit relevantní informace, aby se rovněž obrátily na linku 158, či na nejbližší policejní služebnu.

„Všechny takto získané informace a poznatky mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku,“ dodal mluvčí na webu policie.

Podle zjištění portálu iDNES.cz mělo před diskotékou dojít k potyčce, po níž skončil pětatřicetiletý Ukrajinec s proraženou lebkou v bezvědomí. Byl převezen do nemocnice, kde ale po několika hodinách zemřel. Měl silné krvácení do mozku. Kdo cizinci zranění způsobil, to se teď policie snaží zjistit.

Podle informací výše zmíněného webu manželka oběti vypověděla, že muž byl zasažen do hlavy obuškem. Zároveň tvrdí, že její muž se do žádné rvačky nezapojil a naopak se snažil situaci uklidnit.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy