Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Náhlá smrt krásné moderátorky: Pořad Lucie Palugyayové pomáhal dětem, postihla ji mozková příhoda

Moderátorka Lucia Palugyayová měla mozkovou příhodu.
Zdroj: TV JOJ / Marian Ďatko
Úmrtí

Slovensko v slzách. V pouhých 47 letech zemřela slovenská logopedička a moderátorka Lucia Palugyayová, jejíž pořad pomáhal dětem. Její skon nikdo nečekal, podle webu Nový Čas ji postihla mozková příhoda.

Před šesti týdny ještě slovenská logopedička a moderátorka Lucia Palugyayová jezdila po zasněžených horách na běžkách, jak sama sdílela na sociálních sítích. Nyní jí rodina musí zařizovat pohřeb.

Sympatická brunetka zemřela náhle 20. února ve věku pouhých sedmačtyřicet let. Webu Nový Čas se podařilo zjistit, že příčinou smrti byla náhlá mozková příhoda. „Poslední rozlučka s Luckou bude ve středu 28. února ve 13:15 hodin v Krematoriu Lamač,“ stojí v parte, které bylo zveřejněno na jejím Facebooku.

Úspěšný dětský pořad

Podle informací slovenského webu Koktejl pracovala Lucia nejen jako logopedička, ale měla i svou dětskou relaci v televizi Jojka s názvem Rapotáčik. K poslední třetí sérii si navíc sama psala scénář. „Po dvou úspěšných sériích Rapotáčika, v nichž jsme se věnovali hláskám a slovní zásobě, jsme se rozhodli obsah posunout pro trochu starší děti. Ve třetí sérii se proto věnujeme psaní písmenek a zaměřili jsme se na mladší školáky,“ prozradila před časem dramaturgyně dětské televize Branislava Hronská.

Kromě toho Lucia Palugyayová napsala také knihu, jíž se prodalo kolem deseti tisíc kusů.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy