Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Muž se ukájel v tramvaji před spolucestující: Ta ho nafotila, policie žádá o pomoc

Policie pátrá po muži co onanoval v tramvaji.
Zdroj: Se souhlasem Policie ČR
Pátrání

Pražští policisté mají opět napilno. Tentokrát pátrají po muži, který v tramvaji číslo 9, od zastávky Poštovka do zastávky Hlušičkova, onanoval. Muže zachytila spolucestující a fotografie nyní sdílela policie na svých oficiálních stránkách s prosbou o pomoc.

Dvaatřicetiletou ženu, která cestovala noční tramvají číslo 9 ze Sídliště Řepy v Praze 5, čekalo nemilé překvapení. Muž, který seděl čelem k ní jen o pár sedaček dál, si znenadání rozepl poklopec, vytáhl penis a začal před ní onanovat, jak popsal na oficiálních stránkách policejní mluvčí Jan Rybanský.

Incident se odehrál ve středu 12. dubna od zastávky Poštovka do zastávky Hlušičkova. Žena muže vyfotila na svůj telefon a fotografie následně předala policistům. Trestný čin je vyšetřován jako výtržnictví a v případě dopadení mu hrozí až dva roky vězení.

Vystoupil a odešel neznámo kam

Muž středního věku měl na fotografiích prošedivělé vlasy, kratší bradku a strniště na tvářích. Na sobě měl olivově zelenou bundu, šedou mikinu a tmavé džíny. Muž na zastávce Hlušičkova vystoupil z tramvaje a odešel, jak informoval iDnes.

Pokud muže z fotografií poznáváte, kontaktujte linku 158.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy