Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Masakr na Slovensku: Muž zabil manželku a dvě děti (3,6). Zbraň pak obrátil proti sobě

Panelák v Michalovcích, kde došlo k vraždě a sebevraždě.
Zdroj: Profimedia
hrůzný nález

Slovenská policie našla v úterý na sídlišti v Michalovcích zastřelený manželský pár a dvě děti. Jednou z verzí je, že muž zastřelil manželku a děti a potom zbraň obrátil proti sobě. Muž měl podle televize Markíza údajně velké finanční problémy a takto hrůzně se rozhodl řešit svou složitou situaci. 

Policie v úterý večer v bytě na sídlišti ve východoslovenských Michalovcích našla zastřelený manželský pár a dvě děti. Informovala o tom televize Markíza. Jednou z verzí podle ní je, že muž zastřelil manželku a děti a potom zbraň obrátil proti sobě.

"Můžeme potvrdit, že v jednom z bytů v Michalovcích byla nalezena těla bez známek života," uvedla policie. Dodala, že bližší informace k případu zatím nemůže poskytnout. Podle televize JOJ otec rodiny legálně vlastnil zbraň.

Muž měl velké finanční problémy

Děti chodily na základní školu a byly ve věku 10 a 13 let. Muž měl podle Markízy velké finanční problémy. V minulosti patřil mezi prosperující podnikatele, vlastnil internetovou firmu, kterou před několika lety prodal. Peníze z prodeje však špatně investoval a o většinu z nich přišel. Tehdy to s ním začalo jít z kopce, manželka se s ním chtěla rozvést. Sousedé rodinu pokládali za seriózní a bezproblémovou.

Dcera byla ve škole naposledy v pátek minulý týden. V pondělí a úterý se rodiče neozývali a nezvedali ani telefon. Policie potvrdila, že na místě provádí prvotní úkony. „Nyní můžeme potvrdit, že v jednom z michalovských bytů byla nalezena čtyři těla bez známek života. Bližší ani podrobnější informace proto v tuto chvíli nemůžeme poskytnout.  Uděláme to, až to situace dovolí,“ sdělili podle ČTK policisté.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy