Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hrůzná smrt dvou Češek na dovolené v Turecku: Nepřežily nehodu autobusu. Řidič byl zatčen

Nehoda v Turecku: Zemřely dvě české turistky
Zdroj: Profimedia
tragédie

V Turecku došlo k neuvěřitelné tragédii, kdy řidič autobusu srazil na přechodu dvě Češky, které při této hrůzné události zemřely.  Informace, které přinesl turecký web NTV, naznačují, že k této nehodě došlo v nočních hodinách. Řidič autobusu měl překročit maximální povolenou rychlost. Ihned po nehodě byl zatčen. 

Obrovské neštěstí se stalo v Turecku na dálnici D-400 v Antalyi, kde turistický autobus srazil dvě Češky. O nehodě informoval turecký web NTV. Na přechodu pro chodce, kde došlo ke srážce, údajně neměly fungovat semafory a osvětlení. Řidič autobusu měl jet vysokou rychlostí a nestihl tak zabrzdit. 

I když většina lidí stihla zareagovat včas a vyhnout se tak nebezpečí, dvě české turistky, které se vydaly z hotelu na tržiště, se staly oběťmi tohoto tragického incidentu. Záběry z bezpečnostních kamer zachycují, že si autobusu vůbec nevšimly. Na místo okamžitě dorazili turisté ubytovaní v okolních hotelech a zvědavě sledovali dění. 

Řidič byl po nehodě zatčen

Po nehodě na místo dorazila sanitka, ale turistkám už se nedalo pomoci. Jejich těla byla převezena do ústavu soudního lékařství v Antalyi. Podle informací z tureckého webu Son Dakika byl řidič, který byl vinou této nehody odpovědný za smrt dvou českých turistek, ihned po nehodě zatčen. Případem se bude nadále zabývat turecká policie. 



Související články

Další články

Nejnovější kauzy