Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eurovize obrazem: Dcera slavného otce Dominika Hašková a její parta i nové Spice Girls

Dominika Hašková také zazářila.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
eurovize

V italském městě Turín se uskutečnilo slavnostní zahájení pěvecké soutěže Eurovision Song Contest 2022, kde se všechny delegace prošly po tyrkysovém koberci a bylo se na co dívat. Svým outfitem zaujaly krásky připomínající Spice Girls z Irska nebo zpěvák Sheldon Riley v bílém kožichu na Leoše. Fanoušci světově proslulé pěvecké soutěže se mohou těšit i na Taťánu Kuchařovou, která letos vyhlásí body české poroty.

Všechny delegace pěvecké soutěže Eurovison Song Contest 2022 se prošly po tyrkysovém koberci v italském Turíně. Nechyběl ani zástupce České republiky, kterým je trio We Are Domi. Česká kapela má za sebou již dvě zkoušky a v různých anketách si vede moc dobře. Ač se krásná zpěvačka Dominika Hašková s týmem všichni oblékli do výrazných obleků, výběrem outfitu je zastínila řada dalších soutěžících.

Dcera slavného Dominika Haška

Zpěvu se Dominika věnuje už od dětství a vzhledem k tomu, kdo je její otec, měla možnost studovat na prestižní konzervatoři v anglickém Leedsu. V roce 2010 zkusila své štěstí v soutěži Česko-Slovensko má talent, neprobojovala se ale dále.

Dominik Hašek (57) patří k legendárním hokejistům v Česku. V roce 1998 chytal mimo jiné za Česko na olympiádě v Naganu, kde tým vyválčil senzační zlato.

Irská zpěvačka Brooke zaujala s krásným doprovodem a holky to na tyrkysovém koberci pořádně roztočily. Australský zpěvák Sheldon Riley se oblékl do bílého, přesto byl nepřehlédnutelný. Na již výrazný outfit oblékl mohutný bílý kožich, ve kterém mu v Itálii zřejmě nebylo zrovna příjemně, ale rozhodně zaujal.

Hlasatelkou českých bodů bude Taťána Kuchařová

Vyhlášení bodů české poroty Eurovize se chopí Miss World 2006 Taťána Kuchařová, která se poprvé stala hlasatelkou českých výsledků minulý rok. Každý rok vyhlašuje tyto body výrazná osobnost dané země a odhalí, kdo získal 12 bodů tamní poroty.

V galerii se podívejte, jak to vypadalo na zahájení.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy