Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsný konec hádky partnerů u Vyšehradu. Muž na svou přítelkyni vytáhl samopal a vystřelil

Ilustrační foto
Zdroj: profimedia.cz
Drama

Dramatická událost se odehrála v noci na sobotu pod Vyšehradem. V jednom z bytů v této oblasti vypukla velká hádka mezi partnery a muž pak dokonce vytasil na svou přítelkyni samopal, ze kterého i vystřelil. Na místě následně zasahovala policie, jak informoval deník Blesk.

V sobotu ve dvě ráno vyděsila sousedy jednoho pražského bytu hlasitá rána. Na místo zavolali policii, která následně zjistila, že šlo o výstřel ze samopalu. Ten měl na přítelkyni vytáhnout nejmenovaný muž během divoké partnerské hádky.


„Na lince 158 jsme přijali oznámení o tom, že v Neklanově ulici lidé slyšeli výstřel,“ řekl policejní mluvčí Jan Rybanský deníku Blesk. „V bytě došlo k partnerské hádce, muž pak vystřelil jeden výstřel do podlahy střelnou zbraní, policisté ho na místě zadrželi,“ uvedl mluvčí, který dodal, že muž neměl zbrojní pas.


Jednalo se o československý samopal

Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Žena ale po incidentu není v dobrém psychickém stavu. Případem se dále zabývají policisté. Podle informací Novinek.cz se jednalo o zbraň Škorpion československé výroby.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy