Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dluhy Jaromíra Soukupa: Agátin chlapec se ocitl v krajně nepříjemné situaci

Agáta Hanychová si to na parketu se Soukupem užívala.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Insolvenční řízení

Městský soud v Praze v pátek zahájil insolvenční řízení s agenturou Médea Jaromíra Soukupa. Návrh na zahájení insolvenčního řízení podaly společnosti Cinema City Czech, Cinexpress a Knowlimits Group. Upozornil na to server Mediaguru. 

Mediální magnát a brzy tatínek dítěte Agáty Hanychové má problém, zdá se, že dluží na všechny strany.

Z dokumentů předložených soudu vyplývá, že výše dluhu za nesplacené faktury v případě Cinema City představuje 1,993 milionu Kč, v případě Cinexpress 895 580 Kč a v případě Knowlimits Group 615 585 Kč. Médea má podle portálu mediaguru 15 dní na to, aby se k situaci vyjádřila.

Soukupova Médea má problém

Libor Vachtl z Médey v tiskové zprávě reagoval, že firma není v úpadku, a podle toho podle něj také insolvenční řízení dopadne. Médea se hodlá bránit trestními oznámeními.

Nejde o první insolvenční řízení, kterému Médea čelí. Před dvěma lety soud zahájil insolvenční řízení se společností Médea na návrh společnosti Lipian Trade. V dubnu téhož roku ale insolvenční návrh zamítl.

Médea je součástí firem Jaromíra Soukupa, ke kterým na mediálním trhu patří i vydavatelství Empresa Media a provozovatel televizního vysílání TV Barrandov. Dohromady tvoří skupinu Médea Group.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy