Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Čtyřletý chlapeček z Polska spadl pod obří sekačku. I přes snahu lékařů neměl šanci přežít

ilustrační záběry.
Zdroj: Profimedia
Tragédie

V sousedním Polsku došlo k obrovské tragédii. Šestadvacetiletý muž řídil zemědělský traktor, kosil louky v okolí malé obce Bialoblocie v Lubušském vojvodství a čtyřletý chlapeček náhle spadl pod sekačku. Hoch podle webu Polsat News utrpěl mnohočetná poranění a po převozu do nemocnice zemřel.

V polské obci Bialoblocie došlo k obrovskému neštěstí, které si vyžádalo život dítěte. Šestadvacetiletý muž v neděli večer řídil traktor a připevněnou sekačkou kosil louku, když se mu pod stroj náhle připletl čtyřletý chlapec.

Hoch utrpěl poranění páteře a byl okamžitě transportován vrtulníkem do nemocnice ve Štětíně. „Bohužel potvrzuji, že v nemocnici zemřel čtyřletý chlapec. Jeho život se nepodařilo zachránit,“ uvedl pro Gorzowianin mluvčí městského policejního ředitelství Grzegorz Jaroszewicz v neděli po desáté hodině večer.

Nešťastná náhoda

Dramatická situace se stala na poli přímo u pozemku, kde si chlapeček hrál v přítomnosti rodičů. Vše nasvědčuje tomu, že dítě vyběhlo ze dvora na louku, kde nešťastnou náhodou spadlo pod sekačku. Muž, který traktor řídil, nebyl v žádném příbuzenském vztahu s chlapečkem. V době události neměl v krvi alkohol. Matka čtyřletého hocha byla také střízlivá, otec byl pod vlivem alkoholu.

Případem se zabývá policie ve spolupráci se státním zastupitelstvím v Gorzówě Wielkopolském, jak píše web Polsat News.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy