Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čtyřletá Stela spadla do Ondavy, když šla maminka pro další děti: Holčička se utopila

Čtyřletá dívka, která spadla do Ondavy: Její tělo vyplavila řeka
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj
tragédie

Příběh ztracené čtyřleté Stely má bohužel tragický konec. Holčička spadla 19. května na východě Slovenska, ve Stropkově, do řeky Ondavy. Pátrání skončilo. Slovenští policisté oznámili, že její mrtvé tělo bylo nalezeno v řece. O tom informoval web tvnoviny.sk. 

Neštěstí se stalo v pátek 19. května na východě Slovenska, ve Stropkově. Stela, které byly čtyři roky, tam spadla do řeky Ondavy. Dívka si měla hrát u břehu a spadnout do vody, pak ji stáhnul silný proud. Neštěstí se stalo v době, kdy její maminka šla vyzvednout další děti do školky. Nyní bylo pátrání ukončeno, jak informoval server tvnoviny.sk. Slovenští policisté nalezli její mrtvé tělo.

Děvčátko bylo nalezeno bez známek života

„Nezvěstné čtyřleté děvčátko bylo nalezeno v řece Ondavě v katastrálním území města Stropkov. Bohužel již bez známek života,“ uvedli slovenští policisté na svém facebookovém profilu. Policie se bude událostí nadále zabývat, aby zamezili podobným případům. Podle místních se totiž jedná o běžný typ zábavy dětí. „Policie v tomto případu vede trestní stíhání pro přečin usmrcení,“ dodali. Místní jsou z tragédie zděšeni.

Ačkoliv policisté ve spolupráci s hasiči okamžitě rozjeli pátrací akci, snaha byla bohužel marná. „Během dnešního dne bylo na linku 158 přijato oznámení o tom, že do řeky Ondavy ve Stropkově mělo spadnout čtyřleté místní děvčátko,“ informovala na Facebooku slovenská policie v den neštěstí. „Všichni sem přiběhli, ale co se dá dělat. Takovou malou holku nenajdete, když ji strhne tak velký proud,“ řekl tvnovinám.sk jeden z místních.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy