Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Brutální rvačka v Praze. Ležícího muže kopali do hlavy!

Místo napadení.
Zdroj: Městská policie Praha
incident

S velmi surovým napadením se setkali pražští strážníci, kteří byli přivoláni do parku na Karlově náměstí. Tam dva muži napadali třetího. Ležícího muže kopali mimo jiné do hlavy. Útočníky strážníci předali státní policii. O incidentu informovala pražská městská policie.

Děsivá scéna se odehrála v parku na Karlově náměstí. Jak informovala pražská městská policie, dva muži tam napadali třetího, přičemž ho ležícího na zemi nevybíravě kopali do hlavy. To viděl jeden kolemjdoucí, který zamával na projíždějící autohlídku strážníků.

Kopali ležícího muže

Strážníci se spojili s další hlídkou a společně vběhli do parku. Uprostřed hloučku ležel na zemi muž, další dva stáli nad ním a jeden z dvojice kopal ležícího do hlavy. Na místě byly i dvě ženy, které se snažily rozvášněné muže uklidnit. Když útočníci spatřili hlídky, dali se na útěk. Jeden muž uposlechl výzvy a zastavil se, druhý pokračoval v útěku.

Strážníci je však dostihli a zadrželi. Ležící muž krvácel z úst a navíc si stěžoval na bolest hlavy. Proto městští policisté přivolali na místo záchrannou službu, která napadeného převezla do nemocnice.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy