Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bezdomovec znásilnil ženu na veřejných toaletách v Paříži. Její přítel na ni čekal venku

Nábřeží v Paříži.
Zdroj: Profimedia
Znásilnění

Američanka si společně s přítelem užívala krásy Francie, kde byli společně na dovolené, když v tom se jeden večer stalo něco, na co by nejraději všichni zapomněli. Dvojice si podle webu Guardian vyrazila večer na drink na nábřežní promenádu. V jeden moment si žena odskočila na veřejnou toaletu poblíž mostu Ludvíka Filipa, kde ji znásilnil muž původem z Afriky. Celý případ nyní vyšetřuje policie.

Naprosto šokující případ se stal v centru Paříže. Američanka tu byla se svým přítelem na dovolené a jeden večer si vyrazili na drink na nábřeží, které je turisticky velmi vyhledávané. V jednu chvíli krátce po půlnoci si žena potřebovala odskočit a šla na veřejné toalety poblíž mostu Ludvíka Filipa, jak informoval web Guardian.

Veřejná toaleta byla podle již zmíněného webu považována za bezpečnou, byla udržovaná a postavena před šesti lety jako součást nových sociálních zařízení. Partner čekal na ženu před toaletou, ale když se delší dobu nevracela, rozhodl se jít podívat dovnitř, zda se jí něco nestalo.

Znásilnil ji bezdomovec z Afriky

Uvnitř se mu naskytl opravdu hrozivý pohled. Cizí muž tam znásilňoval jeho přítelkyni, která usilovně plakala. Muž chtěl následně uprchnout, ale přítel znásilněné ženy ho s pomocí kolemjdoucích dostihl. Na místo zanedlouho dorazila i policie, která muže zatkla, jak informovala stanice Fox News.

Pachatelem je navíc podle stanice třiadvacetiletý bezdomovec pocházející ze severní Afriky. Muže policie vyslýchala a ten jim řekl, že žena se sexem souhlasila, nejednalo se tak o znásilnění. S něčím takovým ale oběť, která skončila ve francouzské nemocnici, nesouhlasí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy