Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Útok na Plzeňsku: Ukrajinec zbil ženu, pak ji znetvořil petardou

Ilustrační foto.
Zdroj: pixabay
Nechutný útok

K naprosto otřesnému činu došlo na ubytovně ve městě Kožlany na Plzeňsku. Pětatřicetiletý muž původem z Ukrajiny měl podle informací Krimi Plzeň zaútočit na ženu z Moldavska a způsobit jí těžká zranění, nejvážnější pak v oblasti genitálií. Strčil jí totiž do přirození petardu a tu poté odpálil. Žena skončila ve velmi vážném stavu v nemocnici.

Plzeňští kriminalisté vyšetřují opravdu brutální napadení. Pětatřicetiletý muž původem z Ukrajiny na ubytovně ve městě Kožlany zaútočil na mladou ženu, podle všeho jeho přítelkyni, a způsobil jí těžká zranění. Přijali jsme pacientku s vážným poraněním v oblasti genitálií, ze kterých silně krvácela,“ uvedl pro Novinky lékař s tím, že žena musela být okamžitě operována.

Incident se odehrál v noci ze soboty na neděli. Ukrajinec nejprve ženu z Moldavska zbil a poté jí zasunul do přirození pyrotechnickou petardu, kterou následně odpálil, jak jako první informoval web Krimi Plzeň. Žena skončila hospitalizovaná v nemocnici a zůstává ve velmi vážném stavu.

Sousedé si ničeho nevšimli

Policisté již muže zadrželi a v současnosti probíhají úkony trestního řízení.

V okolí ubytovny bydlí vícero lidí, kteří si ničeho podezřelého nevšimli. „Žádné problémy tady dosud nebyly. Ani o tomhle incidentu nic nevíme,“ uvedla podle již zmíněného webu sousedka. Muži prý odcházejí brzy do práce a vracejí se večer, zatímco ženy s dětmi v ubytovně zůstávají.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy