Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpívá celá rodina: Václav Kopta ve Tváři zazpívá duet s dcerou Janou

Tvoje tvář má známý hlas 2022: Václav Kopta zazpívá s dcerou Janou
Zdroj: se souhlasem tv nova
+ Další 2 fotografie
Tvář

V neděli večer se mohou diváci TV Nova těšit na druhý díl deváté řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Epizoda, která bude věnovaná slavným hitům českých a slovenských interpretů, bude opět zárukou skvělé zábavy. Osmička soutěžících na sebe vezme mnoho nečekaných podob a fanoušky čeká i překvapení v podobě duetu herce Václava Kopty (56) a jeho dcery Jany (20).

Čechy a Slovensko

Fanoušci populárního nováckého pořadu Tvoje tvář má známý hlas se už v neděli večer prostřednictvím televizních obrazovek setkají s osmičkou účastníků, kteří na sebe vezmou podobu slavných zpěváků.

Druhý díl milované show bude tentokrát věnován slavným hitům českých a slovenských interpretů. Soutěžící v podání Moniky Absolonové, Václava Kopty, Ivy Kubelkové, Saši Rašilova, Denisy Nesvačilové, Martina Careva, Nikity Machytkové a Denise Šafaříka to opravdu nebudou mít jednoduché.

Rodinný duet

Na diváky během večera čeká i jedna specialitka. Bude jí duet Václava Kopty, kterého při zpěvu doprovodí dcera Jana. Ta studuje na Pražské konzervatoři populární zpěv a v české pop music je známá pod pseudonymem Leeloo.

Mladá zpěvačka se svým tátou zazpívá nesmrtelný hit divadla Semafor Motýl, který původně nazpívala dvojice Jiří Šlitr a Jana Malknechtová.

Musím říct, že jsem byl daleko nervóznější než při samostatném vystoupení. Byl to poměrně riskantní krok vzít dceru s sebou, ta zodpovědnost rodiče je zkrátka velká,“ přiznala hvězda Sněženek a machrů Václav Kopta.

„S tátou jsem poprvé zpívala v divadle Semafor, konkrétně šlo o představení Opera Betlém. Jsem moc ráda, že jsme spolu teď tady ve Tváři,“ říká Jana, pro kterou zpěv s jejím slavným otcem není žádnou novinkou.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy