Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zpěvák Vojta Drahokoupil: Měl jsem ďábly i anděly, ve vztahu potřebuju, když to trochu pálí

+ Další 4 fotografie

Zpěvák Vojta Drahokoupil už si sice v pár muzikálech zahrál, ale tentokrát mu na talíři přistálo opravdu velké sousto, se kterým se musel poprat jako pravý hrdina. Ztvárnění jeho hlavní role v muzikálu Okno mé lásky totiž nebyla žádná procházka růžovým sadem a několikaměsíční náročné zkoušení označil za jedno z nejtěžších pracovních období. V rozhovoru pro eXtra.cz se sympatický muzikant rozpovídal o těžkých životních chvílích i o tom, jaký typ žen ho nejvíc rajcuje. 

Jizvy na duši

Ústřední postava Davida, kterou si v muzikálu plném hitů kapely Olympic zahrál zpěvák Vojta Drahokoupil, si prochází různými etapami v životě malého kluka následně dospívajícícho v mladého muže. V jedné scéně se po hádce se svou matkou rozhodne utéct z domova. Zajímalo nás, jaké dětství měl sympatický muzikant a jestli si i on prošel něčím podobným.

"Utíkat z domova jsem naštěstí nikdy nemusel, ale samozřejmě každý jsme utržili nějaké šrámy, šrámy, které si neseme," řekl eXtra.cz usměvavý sympaťák. "Nevím, jak to měli ostatní, já jich měl dost, ale o to víc se z těch jizev pak poučím a o to víc si pak užívám tenhle život, který mám teď. Vybojovaný, troufnu si říct vydřený," dodal s tím, že mu nikdo nikdy nedal nic zadarmo.

Společně s Vojtou se na divadelních prknech objevily i dvě ženské hlavní role, výbušná drsňačka Denisa v podání rapperky Sharloty a hodná, nevinná holčička Sofie, kterou na premiéře zahrála Michaela Pecháčková. Drahokoupil prozradil, který typ žen je jeho srdci bližší. "Já jsem zažil oboje, musím říct. Měl jsem ďábly, ale i úplné anděly,"prozradil se smíchem zpěvák. "Musím říct, že nejlepší je ale zlatá střední cesta. Něco mezi," dodal.

Největší podpora

"Já mám u holek rád, když to trošku pálí, když je to trošku ohýnek, ale zároveň potřebuji v životě hroznou podporu, potřebuji se vracet domů do zázemí a to je pro mě důležité," doplnil ještě zpěvák, který je prý nyní opravdu šťastný.

Vojtova partnerka jej totiž velmi podporuje a má pochopení pro jeho zaměstnání. "Jsem moc rád, že to mám doma tak krásné, že jsem mohl čtyři měsíce dělat na tomhle muzikálu. Ono být se mnou, když jsem během toho dělal dvě alba a do toho zkoušky v divadle," řekl zpěvák, který prý v poslední době nebyl téměř vůbec doma, a když ano, tak padal do postele únavou a vyčerpáním. "Byl jsem nervózní a dá se říct, že se mnou nebylo k žití, a obdivuji svou přítelkyni, že to zvládla, protože to bylo fakt nejnáročnější období, co jsem kdy zažil," dodal.

Dredatý a potetovaný idol dívčích srdcí přitom ještě nedávno tvrdil, že pro něj práce vlastně žádnou prací není. "Slovo práce mám spojené s určitou nechutí, nucením se k něčemu a náročností. To úplně o muzice říct nemůžu," řekl letos v rozhovoru pro iDnes.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy