Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zorka a Míra Hejdovi ukázali rozkošného syna Nikolase: Je to celý tatínek, píší lidé

Zorka a Míra se pochlubili rozkošným synem Nikolasem.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie
rodina

Zorka a Míra Hejdovi se stali začátkem letošního dubna rodiči syna Nikolase, který roste jako z vody. Zorka (31) se na svých sociálních sítích svěřila, že se Nikolásek poprvé potýká s prvním nachlazením, snímkem syna navíc naprosto rozněžnila všechny fanoušky, kteří v krásném chlapečkovi vidí tatínka Míru Hejdu (38), který zase svým příspěvkem ty všímavější velmi pobavil. "Na rozdíl od Míry jsem zvolila fotku bez prsní vložky," uvedla s úsměvem maminka.

"Na měsíc a zpět, můj malý chlapeček, první rýma, první kašlík, první teplota, náročný! Soucítím se všema rodičema, lítá to teď všude, tak hlavně hodně zdraví těm našim nejmenším! Na rozdíl od Míry jsem zvolila fotku bez prsní vložky," napsala Zorka Hejdová ke snímku svého rozkošného syna Nikolase, kterého společně s manželem Mírou Hejdou přivítali na světě letos v dubnu.

Nikolásek je celý tatínek

U snímku se vmžiku objevily krásné komentáře fanoušků, uvádí, ať se malý Nikolásek brzy uzdraví, a také se velmi shodují, že je podobou celý tatínek Míra Hejda. "Ten je kouzelný, hlavně ať se brzy uzdraví. Máte opravdu krásné miminko," píší.

Jiné také pobavil Zorčin dodatek, že je Nikolas na snímku bez prsní vložky, na rozdíl od fotografie, kterou zveřejnil právě Míra. "Nádherňouš, a ten spodní komentář mě pobavil, jde vidět, jak to chlapi neřeší," uvedla s úsměvem jedna z fanynek.

A co zveřejnil u rozkošného snímku Míra? "Táto, koukej. Mám super plán na víkend. Pojď, ukážu ti to," napsal hrdý tatínek Míra, který je již zajisté se synem velký parťák.


Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy