Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Znásilnění, ztráta dítěte i alkohol. S Demi Moore (60) se život nemazlil, přesto stále vypadá skvěle

Herečka Demi Moore jen září.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 13 fotografií
NAROZENINY

Americká herečka Demi Moore, která dnes slaví 60 let, patří ke stálicím Hollywoodu. Její život ale nebyl žádnou pohádkou. Měla těžké dětství a s nástrahami života se musela vypořádat i v dospělosti. Vztahy s Brucem Willisem nebo Ashtonem Kutcherem jí krachly, jak ale píše portál news24.com, nyní je zase šťastná. Demi, která je pořád velmi krásná žena, má po svém boku švýcarského podnikatele a šéfkuchaře. 

Krásná americká herečka Demi Moore v životě neměla na růžích ustláno. Její složitý životní příběh se začal psát ještě před narozením, rodiče se totiž rozvedli ještě předtím, než se narodila.

Demi Moore nafotila nahé fotky

Příjmení měla po svém nevlastním otci, se kterým to však nebylo lehké. Kvůli jeho práci se rodina čtyřicetkrát stěhovala, oba rodiče byli navíc alkoholici a v rodině často docházelo k násilí. V roce 1980 její otčím spáchal sebevraždu, o kterou se pokusila i její matka.

Demi Moore, která trpí i dysfunkcí ledvin, byla navíc v patnácti letech znásilněna. A podíl na tom měla mít i právě její matka.

Po těžkém dětství a dospívání zatoužila být herečkou. Cesta do Hollywoodu byla ale dlouhá, a tak se Moore pustila i do modelingu. Jenže fotila i nahé fotografie, které v momentě, kdy se stala slavnou, pustili novináři do světa.

Její filmový debut přišel v roce 1982 s filmem Parasite, proslavila se ale až v soap opeře televize ABC General Hospital. Moore do hollywoodského světa vynesl snímek Duch, kde si zahrála po boku herce Patricka Swayzeho a herečky Whoopi Goldberg.

Pak následovaly filmy jako Pár správných chlapů, Skandální odhalení, Zvoník u Matky Boží, Šarlatové písmeno nebo Porotce. Mezi její nejnovější snímky patří Please Baby Please, Songbird, Jako zvířata či Holky na tahu.

Demi Moore ve filmu Striptýz

Nahoty se nebála ve filmu Striptýz, za který si podle webu Far Out vydělala 12,5 milionu dolarů. To bylo v té době více peněz, než si do té doby vydělala jakákoli jiná žena v Hollywoodu.

Erotická komedie však pro Demi Moore nebyla zase tolik k užitku. Za svůj výkon totiž obdržela nechvalně známou Zlatou malinu, navíc se jí nehrnuly ani další nabídky. Například studio Disney váhalo, zda vůbec uvést snímek G.I. Jane, kde Moore hrála.

Na jednu stranu byla hollywoodským vyvrhelem, zároveň byla ale i vzorem pro ostatní. „Stala se průkopnicí pro ostatní herečky tím, že byla první hlavní ženskou postavou, která požadovala stejný plat, výhody a podmínky jako její mužští kolegové,“ píše faroutmagazine.co.uk.

Partneři Demi Moore

Po jejím boku dlouho stál herec Bruce Willis, kterého si vzala po dvouměsíční známosti. Společně mají tři dcery – Rumer Willis, Scout LaRue Willis a Tallulah Belle Willis. Po třinácti letech se ale pár rozvedl, i když spolu stále udržují přátelský vztah.

Potom se vedle ní objevil o patnáct let mladší herec Ashton Kutcher. S ním otěhotněla, v šestém měsíci však bohužel potratila.

Se ztrátou se těžko vyrovnávala a úlevu nacházela v alkoholu. Demi Moore a Ashton Kutcher se vzali, její pití ale pokračovalo a svazek tak skončil rozvodem.

V roce 2019 vydala autobiografickou knihu Inside Out, ve které o sobě otevřeně sdělila úplně vše. Momentálně randí se švýcarským podnikatelem a šéfkuchařem Danielem Hummem. „Demi se s Danielem seznámila prostřednictvím společných přátel a hned si sedli," cituje zdroj z jejího blízkého okolí News24. „Je okouzlující a je i extrémně kultivovaný, navíc sdílejí stejný ďábelský smysl pro humor a smysl pro dobrodružství,“ uvádí portál.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy