Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zmrtvýchvstání Štěpána Kozuba: Ještě nedávno churavěl, nyní tajtrlíkuje s Leošem Marešem

Štěpán Kozub je na tom zdravotně lépe: Vedle Leoše Mareše byl samá legrácka
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Tv Prima/Bontonfilm
+ Dalších 9 fotografií
zlepšení

Zdá se, že fanoušci herce Štěpána Kozuba si můžou konečně oddechnout. Jak se ukázalo, známému baviči se zřejmě ulevilo, a i když ještě nedávno přidával na Instagram příspěvek o náběhu na infarkt, ve čtvrtek se objevil v instastory moderátora Leoše Mareše. 

Vypadá lépe

Ještě před pár dny se zdálo, že je oblíbený český bavič Štěpán Kozub téměř na umření. Na svém Instagramu sdílel hned několik příspěvků, které jeho fanoušky dost rozhodily. Nejen, že oznámil uměleckou pauzu kvůli tvůrčí krizi, ale promluvil i o vážných zdravotních problémech.

„1. 1. 2024 už asi nikdy nezapomenu. Nemám ve zvyku přidávat zde nějaké své vnitřní pochody nebo pocity, nicméně tento den je v mnohém zásadní. Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo STOP," napsal mimo jiné Kozub na sociální síti k fotografii, která už od pohledu působí velmi depresivně.


Nyní to ale vypadá, že to nejhorší má Štěpán zřejmě za sebou. Ukázal se totiž na Instagramu svého blízkého kamaráda, moderátora Leoše Mareše, a rozhodně nepůsobil jako někdo, kdo div neutekl hrobníkovi z lopaty. S Leošem se Kozub sešel v jednom známém kadeřnictví a s mističkou ovoce v ruce byl samý žertík a šprým. Možná jen navštívil kamaráda, který ho vytrhl z chmurných myšlenek.

Společně s Leošem na začátku sehráli scénku, kdy Kozub, jako moderátorův fanoušek, touží po společné fotografii. Pak vzal do ruky holicí strojek a pustil se do díla. Jestli Štěpán opravdu "tnul do živého" a oholil Marešovi část hlavy, není tak úplně jisté, nicméně jeden z nejoblíbenějších českých moderátorů následně ukázal, že musel velmi radikálně zkrátit vlasy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy