Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zlaté devadesátky Ivety Bartošové: Muž, dítě, sláva a první velký skandál

Anna Fialová zase v roli Ivety Bartošové.
Zdroj: Se svolením tv Nova/Martin Mlak
+ Dalších 6 fotografií
Nová série

A je to potvrzené. Minisérie Iveta, mapující život a kariéru tragicky zesnulé popové hvězdy Ivety Bartošové, se dočká druhé řady. Ta se vrací do devadesátých let – do období, kdy slavná zpěvačka tvoří pár s hudebním a podnikatelským magnátem Ladislavem Štaidlem, kdy se dočká svého vytouženého potomka, kdy se po mateřské pauze vrací na kariérní vrchol. Tvůrci seriálu z dílny Voyo Originál to oznámili v tiskové zprávě. 

Jak jsme vás před několika dny informovali, jedna z pražských castingových společností hledala chlapce různých věkových kategorií, kteří jakoby z oka vypadli Arturovi Štaidlovi. A už je oficiálně potvrzené proč. Minisérie Iveta se dočká druhé řady. A to té, ve které zpěvačka prožívá šťastnější období svého života.

"První řada ukazovala Ivetu jako lehce naivní dívku z drsných Beskyd, která touží po velké slávě a ještě větší lásce," říká režisér a scenárista minisérie Michal Samir a dodává: "V té druhé už sledujeme sebevědomou mladou ženu, která postupně dosahuje všeho, po čem kdy toužila – má rodinu, kariéru, úspěch. To vše v době, kdy se Československo teprve učí, co jsou to bulvární média a jak fungují. S odstupem času je příznačné, že aktérkou jednoho z prvních porevolučních skandálů, jež plnil titulní strany tehdejšího bulváru, byla právě Iveta Bartošová," dodává Samir pro oficiální tiskovou zprávu.

Největší sen

"Osmdesátky skončily, nastupují jiskřivá devadesátá léta," doplňuje kreativní producent Voyo Matěj Podzimek a uzavírá: "Řízky střídá popcorn a Iveta si plní sny. Včetně toho největšího, který má už od dětství: zpívat v Lucerně s Karlem Gottem."

Těžištěm druhé řady minisérie bude, kromě zpěvaččina soukromého života, také její fenomenální kariérní vzestup. Diváci se prostřednictvím tří dílů minisérie přenesou do období, kdy Iveta sbírá jedno ocenění za druhým, získává hlavní roli ve filmu Jaroslava Soukupa Svatba upírů, kde se seznamuje se svým hereckým kolegou Rudolfem Hrušínským nejml., zpívá v muzikálovém megahitu Karla Svobody Dracula. Zároveň ale zažívá první zkušenost s bulvárem, která vrcholí kolem kauzy tzv. únosu v roce 1994.

V roli Ivety Bartošové se opět představí Anna Fialová. Postavu Ladislava Štaidla znovu ztvární Ondřej Brzobohatý. Ivetinu sestru Ivanu znovu zahraje Eliška Křenková. Kdo ztvární role Karla Svobody či Rudolfa Hrušínského zatím není ale jasné. Na to si budou muset fanoušci ještě počkat. Druhá řada minisérie Iveta z dílny Voyo Originál se divákům představí v první polovině příštího roku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy