Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žijete online? Povolejte si na pomoc skutečného odborníka!

Žijete online? Povolejte si na pomoc skutečného odborníka!
Zdroj: Huawei
novinka

Většina z nás žije online, sdílíme na sítích svůj život, zážitky, úspěchy a plány. Jenže abychom mohli sami sebe opravdu dobře prezentovat, musíme si dát záležet. A to není jen tak.


Nejprve je třeba pořídit dobrou fotografii nebo video, potom se záběry musíme pracovat, vylepšit kompozici, použít filtry, zdokonalit jas, video dobře sestříhat… Ale je tady i druhá možnost... Nechat za sebe pracovat odborníka! Tím je fotoaparát Ultra Vision v telefonu HUAWEI nova 9.

Portréty i úchvatné makrosnímky

Je totiž na své zadní straně vybaven systémem Ultra Vision Camera a pyšní se dokonce čtyřnásobným fotoaparátem s umělou inteligencí. Zahrnuje 50Mpx hlavní fotoaparát RYYB se snímačem 1/1,56 palce - dosud největší na smartphonu řady HUAWEI nova, dále 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát, hloubkovou kameru a nakonec 4cm makro fotoaparát.

Žijete online? Povolejte si na pomoc skutečného odborníka!


A tak vám nic nebrání pořizovat atraktivní snímky nočního panoramatu města, portrétů s krémovým bokehem i úchvatné makrosnímky. Díky jedinečnému poli barevných filtrů RYYB dokáže snímač zachytit o 40 % více světelného příjmu než jiné fotoaparáty smartphonů. Světlo navíc umožňuje fotoaparátu nova 9 vytvářet jasnější snímky při fotografování za slabého osvětlení.

A zapomenout nesmíme na další vychytávku - revoluční technologii XD Fusion Engine, kterou Huawei používá ve svých vlajkových lodích. Díky tomu si každá fotografie a video pořízené fotoaparátem HUAWEI nova 9 zachovávají dokonalé detaily.

Pořiďte si dokonalé selfie

Ideální je novinka od Huawei i pro milovníky selfie. Pokud chcete sami sebe sdílet na sociálních sítích nebo si pořídit dokonalé fotky na památku, nadchnou vás zkrášlující efekty. Odstíny a textury pleti jsou na snímcích autentičtější a přirozenější. Algoritmy Huawei Super Night Selfie navíc využívají umělou inteligenci ke zvýšení jasu tmavých míst a snížení digitálního šumu na fotografiích. Selfíčka tak budou připravena k publikování na internetu okamžitě, jak stisknete spoušť.

Žijete online? Povolejte si na pomoc skutečného odborníka!


Znáte ty chvíle, kdy se rychle snažíte najít nějakou fotku nebo video a ne a ne se to podařit? I s tímhle vám novinka HUAWEI nova 9 pomůže. Podporuje totiž sémantické vyhledávání. Stačí zadat klíčová slova, kterými popíšete obsah a telefon sám vygeneruje seznam obsahu, který zadanému popisu odpovídá.

Natáčejte videa jako profíci

TikTok nebo Instagram Reel už dávno nejsou doménou jen mladých. A HUAWEI nova 9 může všem bez ohledu na věk pomoci prorazit! Funkce One-Click Video Creation pomáhá s úpravou videa a je zabudovaná přímo do galerie. Stačí najít konkrétní video, vybrat filtry, hudbu na pozadí a další prvky a dokonalé video je na světě.

Žijete online? Povolejte si na pomoc skutečného odborníka!


One-Click Video Creation pro změnu umožňuje sdílet oblíbená videa s ostatními a aplikace Petal Clip poskytuje šablony pro úpravu příběhů, různá témata videí a hudbu z formuláře HUAWEI Music.

Videí se týká i další bonus, který nový telefon nabízí. Jde o funkci kontinuálního záznamu zepředu/zezadu, kdy lze zachytit to, co se děje před a za objektivem. Funkce Dual-View Video dokonce dokáže zobrazit obě perspektivy najednou.Vyzkoušet můžete také podporu pro zpomalené a časosběrné natáčení videa.

Další články

Nejnovější kauzy