Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zhubni a neretušuj: Andrea Verešová dostala studenou sprchu za zfušované fotky

Andrea Verešová dostala studenou sprchu za zfušované fotky
Zdroj: Archiv Andrea Verešová
+ Dalších 7 fotografií
Uniklé fotky

Andrea Verešová (40) vzbudila další kontroverze svým záhadným upravováním fotek. Muž, který si říká Lachtan a tvrdí, že je retušér, totiž uveřejnil její fotky, které sice Andrea nahrála, nakonec se je ale kvůli kritice veřejnosti rozhodla smazat. A retuš je na nich brutální.

"Tak tu padla stížnost na moje lýtka. Tak jsem se na nich rozhodla začít pracovat, abych si je pořádně napumpovala. Vaše komenty mě inspirovaly," připsala Andrea Verešová k obrázku, na kterém pózuje ve stylu Lary Croft. Jenže málokdo už věděl, že fotka prý proběhla úpravou a byla navíc smazaná a nahraná podruhé.

Snímek Andrey:

Smazaný snímek:


Jenže původní snímek měl vypadat takhle. Modelčiny nožky jsou na něm značně zúžené a dokonce užší, než paže. "Když si chceš vylepšit nohy," připsal k zretušované fotce záhadný Lachtan. Ten takto sám sebe přezdívá na Instagramu. Jmenovat se má Libor Lachy a tvrdí, že se živí jako retušér.

Snímek bez retuše:


"Andreo, máte krásné tělo," pochválil modelku a dodal, že nemá potřebu upravovat své fotky tak brutálním způsobem, jakého jsme byli svědky. "Jako retušér jsem fotografie s Vámi občas upravoval a nikdy nebylo třeba jakkoli zasahovat."

Jenže pak se Lachtan do Andrey obul a na rovinu jí napsal, že jsou její úpravy prostě vidět a že je považuje za absolutně zbytečné. Vždyť Andrea je krásná i bez úprav. A fanoušci ho hned začali podporovat. Navíc se někteří i pustili do útoků na Andreu s tím, že nesdílí nic jiného, než provokativní fotky s erotickým nábojem.

"Spíš padla jen poznámka na směšnou úpravu nohou u příspěvku z rána. Jedna nožka byla tenčí než ruka a měla zvláštní hrboly," vysvětlil svou kritiku Lachtan, který si nemyslí, že by měla modelka špatnou postavu. A odpověděla mu i samotná Andrea. Ta to totiž nevydržela a lehce vybouchla.

"Jak je vidět, jste pozorné stvoření. Je zřejmé, že Vaše lachtaní křivky jsou za každých okolností dokonalé," snažila se vrátit útok Andrea. Ta si momentálně užívá dovolené na Seychelách.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy